Heise en laser cutter til tredje etasje (og det andre moro du vil sannsynligvis aldri ha)

October 9, 2022 0 By nditv

Folket på Null Area Labs kjøpte et 40W CO2 laserrør i kjøp for å bygge sin egen laser cutter. Dessverre vil ingen virkelig bygge en laserskutter; De vil bare leke med en laserskutter. Så de endte opp med å bite kulen og bestille en $ 4000 modell fra Kina. Det svinger det i Midair. Dette er historien om å skaffe systemet og leke med det når det kom.

Sjekk ut de oransje keglene i bildet. Hackerspace-medlemmer legger dem ut for å holde bilen parkeringsplasser klare, slik at ingen skade ble utløst i tilfelle en ulykke. Men fordi de er funnet i Los Angeles, bryr seg ikke noen av vegkrigene virkelig og bare flyttet keglene uansett. Heldigvis kranen heisen til tredje etasje (de eliminert en av vinduene) endte opp med å gå ganske bra.

Så hva er du ferdig med en laserskutter som denne? sprekk det åpent og gjør noen forbedringer. Produsenten sier at den ikke kan kutte med stål. Vel, det er bare hvis du ikke legger til noen O2 til skjæreprosessen. Og lageret speil … de må gå. viser seg en enkel oppgradering økt strømmen med ca 20% (vi lurer på hvordan de bestemte seg for det). Mens vi snakker om optikk, kan det også oppgradere linsen også. Du kan se hvor de velger dette, og [Charliex] forteller oss at det bare er den første i en serie meldinger han skal jobbe med.