Microsoft Math Solver er den eneste matematikk -appen du noen gang trenger

July 26, 2023 0 By nditv

bekymringen for tall aldri forsvinner. Fra lineære og kvadratiske ligninger til mye mer komplekse grenser og differensierbarhet, hadde jeg alltid en vanskelig tid med å håndtere dem. Og hvis du seilte i samme skip som mitt, så har jeg noen gode nyheter for deg. Microsoft har nylig lansert Math Solver -appen som er i stand til å løse alle forskjellige typer matematikkproblemer. Dette spenner fra lineære til differensialligninger til grenser og kontinuitet og til og med utover det. Jeg prøvde forskjellige komplekse matematiske spørsmål, og appen klarte å imponere hver gang. La oss nå se hvordan vi kan hente ut maksimal fordel ut av denne appen. Ikke glem å sjekke ut de 5 beste matematikkappen for Android -brukere.

Microsoft Math Solver -app

Skann vs Draw vs Type
Microsoft Math Solver -appen gir mulighet for mange forskjellige måter å mate på spørsmålet ditt. Du kan direkte skanne spørsmålet gjennom den innebygde skanneren eller til og med doodle spørsmålet ditt på skjermen. Det er den sistnevnte funksjonen som lot meg stubbe. Jeg prøvde en rekke forskjellige matematikk -solverapper. Men knapt noen klarte å tilby denne funksjonen. Den tredje og siste måten å mate spørsmålet ditt til Microsoft Math Solver er gjennom det innebygde matematiske tastaturet. Snakker om tastaturer, her er de 5 beste tastaturappene i år.

Dette er helt annerledes enn det normale tastaturet ditt, med forskjellige innebygde matematiske funksjonaliteter. Hvis appen ikke er i stand til å identifisere spørsmålet ditt, vil det dessuten ta deg til Bings søkeresultat om det samme emnet. Nå som du er fullstendig klar over dens beregningskraft, må du se trinnene nedenfor for å begynne å bruke appen.

Appoppsettprosess

Først ut, last ned Microsoft Math Solver -appen fra Play Store.

Bla gjennom instruksjonene og gå over til velkomstskjermen.

Du vil nå bli tilbudt med tre forskjellige metoder for å mate spørsmålene dine. Alle disse tre (dvs. skanning, trekk og type) er til stede i toppstangen.

Velg ønsket metode og bare vent i noen sekunder. Appen vil gi deg tjenesten til problemet.

Ikke gå glipp av: Microsoft lanserer Office Android -appen for Public Preview

Ikke bare det, men du kan også få de omfattende trinnene i den løsningen. Bortsett fra det, hvis en graf er mulig med det spørsmålet, vil Microsoft Math Solver automatisk tilby deg det også. Enda mer vil det mate deg med videoopplæringer relatert til problemet ditt. Hvis videoer ikke er det du leter etter, vil også tekstkonsepter om emnet ditt bli gitt. Dette er mildt sagt forbløffende.

Så dette handlet om Microsft Math Solver som jeg tror sannsynligvis er den beste matematikk -appen for Android. Hvilken app bruker du for øyeblikket til dette formålet, og vil du vurdere en bryter etter å ha gått gjennom guiden vår? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.

Les neste: Topp 8 distinkte Android -apper du bør prøve