Du kan få $ 150 av Apples 10,5-tommers iPad Pro med enorme 512 GB-lagring hvis du skynder deg

August 14, 2023 0 By nditv

Vi er ganske sikre på at Apples vakre 10,5-tommers iPad Pro ikke trenger noen introduksjon. Det er mye mer enn å vise at det er verdt i tiden fordi den ble kunngjort. Hvis du ennå ikke har gått iPad Pro Dance, er her muligheten din med en enestående $ 150 rabatt som er brukt på 512 GB -varianten.

Apples iPad kan sitte ved high-end av priskrigene når det gjelder nettbrett. Men det er virkelig betraktet som en av de beste nettbrettene på markedet og absolutt verdt pengene som Apple vanligvis tar betalt for eierskap.

Dette er et elegant, sofistikert, kraftig og vakkert utviklet stykke teknologi som ikke bare er tidens prøve så langt ytelsen går, men også estetisk når det gjelder produktdesign. Til og med den originale iPad -en kan fremdeles inneholde sin plass blant tabletter i den moderne dagen der design er bekymret.

Denne vakre iPad Pro i 2017 inkluderer en spektakulær 10,5-tommers retina-skjerm med promotering, ekte tone og brede fargeteknologier. Displayet er fokuspunktet for ethvert nettbrett, og Apple har gjort en fantastisk jobb for å sikre at panelet fanger oppmerksomheten din. Internt gir maskinvaren Apples A10X -kombinasjonsbrikke for kraft og ytelse, samt en integrert Touch ID -fingeravtrykssensor. Merk at dette ikke er iPad Pro fra 2018, og inkluderer som sådan ikke ansikts -ID for ansiktsdeteksjon.

Det gir et bakvendt 12-megapikselkamera, et fremovervendt 7-megapikselskytter for de menneskene som tar selfies med et nettbrett, og fantastisk fire-høyttalers lyd som gir den oppslukende opplevelsen som iPad er utviklet for å gi. Apples iOS-plattform kommer selvfølgelig installert som standard og gir umiddelbart tilgang til alle appene, spillene og AR-baserte opplevelsene du kan få fra App Store, og vil dra nytte av konsistente og pågående firmwareoppdateringer. Skiferen burde være god i ti timers batterilevetid og gir hele 512 GB intern lagring.

Hvis du har vært i markedet for et nytt nettbrett og har sittet på gjerdet om hvorvidt du skal ta i bruk iPad Pro eller ikke, så er dette en ideell mulighet til å ta spranget uten å måtte betale den fullstendige anbefalte salgsprisen. Å, og hvorfor ikke kaste inn en epleblyant for godt mål med besparelsene du gjør?

Kjøp: Apple iPad Pro (10,5-tommers, Wi-Fi, 512 GB)-Space Grey fra Amazon: $ 849.99 | Opprinnelig pris: $ 999,00

Du kan også gjerne sjekke ut:

Hvordan nedgradere iOS 12.1.1 til iOS 12.1

Last ned iOS 12.1.2 Beta 1 IPSW -lenker og OTA -oppdatering og WatchOS 5.1.3 Beta 1

Last ned iOS 12.1.1 Endelige IPSW -lenker og OTA -oppdatering for iPhone og iPad

iOS 12.1.1 Endelige endringer, utgivelsesnotater og funksjoner: Her er hva som er nytt

Jailbreak iOS 12.1.1: Apple Detaljer Ian Beer Jailbreak Exploit Lappet i nyeste firmware

Jailbreak iOS 12.1 / iOS 12 Update: Sandbox Escape Released to Public

Jailbreak iOS 12.1.1 / 12.0.1 / 12 på iPhone og iPad [statusoppdatering]

Du kan følge oss på Twitter, legge oss til din sirkel på Google+ eller som vår Facebook -side for å holde deg oppdatert på alt det siste fra Microsoft, Google, Apple og nettet.