Supercharging Dine digitale kaliper

May 5, 2022 0 By nditv

Et dødt batteri i dine digitale kalipre viser normalt en tur til butikken for en ny knappcelle. ikke for [Trevor]. Hans hack erstatter en utrolig kondensator, og garanterer at du aldri vil få krav til å rive rundt for en av de irriterende, nyte batteriene igjen.

Disse kaliprene trenger bare 20 sekunder for å nå en full avgift som kan vare i noen dager. Mye bedre fremdeles, [Trevor] opprettet en grunnkrets med en spenningsregulator på enden av ledningen for å muliggjøre lading ved hjelp av USB: bare husk å vende bryteren fra “Utladning” til “lading” -modus. Selv om dette er en relativt enkel hack, er stilen imponerende ryddig. Den utrolig kondensatoren passer helt på slutten av skjermen, så vel som glir sammen med den, og holder den vekk fra alle typer avgjørende trykte numre. Hvis disse er nøyaktig samme kaliper, ser alle ut til å ha i disse dager, det ser ut som om det fortsatt kan i form i det medfølgende tilfellet.

Hvis du prøver å finne mange flere metoder for å øke kalibrene dine, kan du prøve å oppgradere dem med en Bluetooth-modul.