Samsung kunngjør offisielt Gear S2 Smartwatch

June 5, 2023 0 By nditv

IFA 2015-arrangementet er praktisk talt på som og etter rikelig med erting og en kort omtale på den Galaxy-utpakket begivenhet tidligere denne måneden kan vi nå offisielt rapportere at Samsung har kunngjort Tizen- Powered Gear S2 Smart Watch. Selv om priser og utgivelsesdetaljer ikke ble diskutert av Samsung, har det avslørt at dette smartwatch vil komme i to varianter: den vanlige Gear S2 og Gear S2 Classic. Det klassiske Gear S2 er rettet mot de individer og kunder som velger et “mer tidløst visningsdesign, og gir en stilig svart finish med et matchende ekte skinnband”. Dette vil gi mye premiumfølelse til de nye smartklokker som blir lansert av Samsung.

Samsung har også rapportert å samarbeide med mange tredjepartspartnere og utviklere, og sier at mange applikasjoner har blitt spesielt optimalisert for Gear S2s runde grensesnitt og vil være tilgjengelig på lanseringstidspunktet. Det høres ut som om det vil være et godt utvalg av tredjepartsapplikasjoner for å gå med det sjeldne interne Tizen-operativsystemet, som Samsung har en tendens til å bruke for mange av de bærbare enhetene.

Selv om Samsung bare offisielt har kunngjort smarte klokker, har det ikke vært noen omtale av noen form for utgivelsesdato eller priser for Gear S2 som ennå, men Samsung har sagt at den vanlige versjonen av smartwatch vil være tilgjengelig i enten en mørk Grå sak med det mørkegrå båndet eller en sølvveske med et hvitt bånd. Og som forventet vil Samsung vise frem det på deres IFA 2015 pressekonferanse denne uken.

Detaljerte spesifikasjoner for Gear S2 er:

Display: 1,2 tommers sirkulær AMOLED, 360 × 360

Prosessor: Dual-core 1GHz Pega-W

RAM: 512MB

Lagring: 4 GB ombord

Batteri: 250 mAh, med trådløs lading

Tilkobling: 802.11n WiFi, Bluetooth, NFC

OS: Tizen -basert bærbar plattform.

Sensorer: akselerometer, gyroskop, hjertefrekvens, omgivelseslys, barometer.

IP68 -sertifisert vann- og støvmotstand.

For mye mer kunngjøringer og oppdateringer fra IFA 2015, følg med her på DroidViews, og vi vil prøve å tilby deg de siste hendelsene når de skjer.