Game Over: Google stenger Stadia

May 27, 2023 0 By nditv

Google har i dag kunngjort sitt mål om å avslutte støtten til Stadia Game Streaming Service 18. januar 2023.

Flyttingen, som er et sjokk for noen, men ikke nødvendigvis alle bransjevakter, innebærer at spillere vil kunne spille titler gjennom til den datoen.

Google sier at flyttingen kommer etter erkjennelsen av at Stadia -tjenesten ikke har vist seg så populær som den opprinnelig hadde forventet, og bemerket at den har tatt beslutningen om å begynne å avvikle den.

For noen år siden lanserte vi også en forbrukerspilltjeneste, Stadia. Og mens Stadias metode for å streame spill for forbrukere ble bygget på et sterkt teknologifundament, har det ikke fått trekkraft med brukere som vi forventet, så vi har tatt den utfordrende beslutningen om å begynne å avvikle Stadia -strømmetjenesten vår.

Det er imidlertid noen gode nyheter for de som allerede har kjøpt Stadia -maskinvare og programvare. Google sier at det “vil tilbakebetale alle Stadia-maskinvarekjøp som er gjort gjennom Google Store, og alt spill- og tilleggskjøp som er gjort gjennom Stadia Store.” Spillerne kan fortsette å bruke alt som normalt gjennom 18. januar, men etter det kan de forvente at refusjon automatisk behandles i midten av januar.

Når det gjelder teknologien som vil makt stadia, sier Google at vi sannsynligvis burde forvente at det skal brukes andre steder, inkludert på YouTube, Google Play og i ARs verden.

Du kan også gjerne sjekke ut:

Last ned: iOS 16.1 beta 3 utgitt

Hvordan fikse dårlig iOS 16 batteriets avløp [guide]

Jailbreak iOS 16.0.2 på iPhone og iPad statusoppdatering

iOS 16 kompatible og støttet iPhone, iPad, iPod Touch -enheter

iOS 16 skjulte funksjoner: 100+ endringer Apple fortalte oss ikke om

Last ned: iOS 16.0.2 OTA -profilfil, IPSW -lenker utgitt

Last ned iOS 16 endelige IPSW -lenker og installer på iPhone 13, Pro, 12, Pro, 11, Pro, XS Max, X, XR, 8, Plus [Tutorial]

Du kan følge oss på Twitter, eller Instagram, og til og med liker Facebook -siden vår for å holde deg oppdatert på alt det siste fra Microsoft, Google, Apple og nettet.