Hvordan låse opp HTC Droid DNA Bootloader

June 9, 2023 0 By nditv

Vi har allerede gjort deg oppmerksom på det nye HTC Droid DNA. Ikke engang en dag, og enheten er allerede forankret og gjort tilpasset klar. I kjøp for å rote denne enheten, må vi først låse opp bootloader. Så her vil vi prøve å instruere deg med den enkleste tilgjengelige måten å låse opp bootloader på Droid DNA.

Forutsetninger

Last ned HTC USB -drivere.

Forsikre deg om at enheten din er ladet til minst 60% for å unngå avbrudd under metoden.

Sikkerhetskopiere enhetsdataene dine helt og være på den sikre siden.

En USB -datakabel -TV for tilkobling mellom enhet og PC.

Hvorfor låse opp bootloader?

Den låste bootloader (eller si bootloader) levert med enheten har sine begrensninger fra produsenten. Lås opp bootloader skal betraktes som en forutsetning for å skaffe rotrettigheter på en enhet. Dette trinnet kan lettes enkelt, og du kan få tilbake den låste bootloaderen hvis du ønsker det.

Hvordan låse opp HTC Droid DNA -bootloader

Last ned de nødvendige filene.

Pakk ut den nedlastede “unlock_bootloader_files.zip” til skrivebordet og gi nytt navn til mappen til “Fastboot” for din letthet.

Nå har vi følgende filer i “FastBoot” -mappen.

Sørg for å registrere og aktivere en konto på htcdev.com.

Når du har aktivert HTCDEV -kontoen din, kan du besøke nettstedet. Gå til “Lås opp bootloader” og treff “Kom i gang”.

Dette dukker opp en ny side, og du vil se en rullegardinmeny under støttede enheter. Åpne rullegardinmenyen, bla til slutten og velg “Alle andre støttede modeller”. Klikk nå på “Begynn lås opp bootloader”

Du vil nå bli utsatt for noen vilkår og betingelser som også definerer risikoen i prosessen. Klikk på ja og godta vilkårene for å fortsette enda mer bare hvis du faktisk er enig med dem.

Du vil se en ny side, bare bla helt til slutten og klikk på “Fortsett til trinn5” -knappen.

Gjør det samme med neste side som åpnes, bla til slutten og klikk på “Fortsett til trinn 8” -knappen.

Slå av enheten og start på nytt i bootloader -modus ved å trykke på volum ned + strømknapper samtidig til du ser skjermen blinke. Enheten din vil nå vise bootloader -modus.

Uthev ordet fastboot ved hjelp av volumknapper og velg det ved å bruke strømknappen.

Koble nå Droid til PC -en gjennom USB -kabelen.

Gå tilbake til nettleseren din der vi klikket på “Fortsett til trinn 8” -knappen. En ny side skal ha åpnet, du vil se trinnene, starte fra trinn 8 og fullføre til trinn 10.

På slutten av siden vil du se denne tomme blokken, det er her du må sende inn enhetens identifikator -token. Kopier tokenet du fikk fra trinn 8 til trinn 10 og lim det inn i blokken. Nå, klikk på send -knappen.

Nå skal du motta en ledetekst som viser “Token Sendt vellykket”. Når du mottar denne meldingen, åpner du e -posten din (som du registrerte deg på htcdev.com). Du vil se en e-post fra selve nettstedet med et vedlegg (unlock_code.bin). Last ned vedlegget, det er hovedfilen vi trenger mens vi låser opp.

Dra (kopier/lim inn) vedlegget til Fastboot -mappen på skrivebordet.

Åpne fastboot -mappen. Når du er inne i mappen, trykker du på Shift-knappen + høyreklikk på en tom og går til “Åpne ledeteksten her”. Dette vil åpne et kommandovindu som allerede er CD til gjeldende sted.

Neste, det vi skal gjøre er å blinke den tilbudte “unlock_code.bin” ved å bruke Fastboot Flash -metoden.

Skriv inn følgende kommando i kommandoprom -vinduet.

fastboot flash unlocktoken unlock_code.bin

Du blir nå bedt om å bekrefte at hvis du vil låse opp bootloader, bruk volumtastene til å markere “ja” og velge den ved hjelp av strømknappen.

Enheten vil nå starte seg selv på nytt og gjøre en tilbakestilling av selvfabrikk. Du har nå din nye HTC Droid DNAs bootloader med hell låst opp og klar til å gå tilpasset modus.

Siden du nå har hatt suksess med å låse opp bootloaderen din, skal du fortsette til instruksjonene for å installere tilpasset gjenoppretting og rote HTC Droid -DNAet ditt.