Bilder viser at Apple HomePod blir testet ut i naturen

July 18, 2023 0 By nditv

Alle øyne er fast festet på Apples kommende 12. september-arrangement som vil være vitne til neste generasjons iPhone som blir avslørt i en offisiell kapasitet. Interessante tider, men la oss ikke unnlate å huske om den fantastiske Apple HomePod som skulle introdusere senere i år i desember.

I forkant av den lanseringen begynner vi nå å se forskjellige bilder av HomePod Surfacing på det sosiale nettverket som ser ut til å vise at gadgeten blir testet ut i forkant av offentlig lansering.

Den kjente Twitter-individuelle Benedict Evans har håndtert å utilsiktet snuble over en HomePod i aksjon i noens hus mens han kjørte med Menlo Park i California. Gadgeten dukket opp i sitt administrasjonssentergrensesnitt identifisert som “kjøkken”, og antydet at noen inne i Apple med tidlig gevinst tilgang til den nye intelligente høyttaleren bruker gadgeten som en primær lydutgang på kjøkkenet.

Med tanke på sannheten om at denne gadgeten ikke en gang har begynt å sende ennå, i tillegg til at den ble funnet i Menlo Park, vil det sannsynligvis være en Apple-arbeider som tester settet i den virkelige verden.

Det virker på samme måte som HomePod er i bruk så langt borte som Kina, med en Instagram -individ som publiserer et bilde av HomePod i enda et kjøkkenområde -miljø, identifisert med et sted i Shanghai, Kina, samt bildetekst bare med #Homepod. På bakgrunn av bildet kan du også se emballasjen til selskapets nye foredragsholder i tillegg til laderen.

Som med oppdagelsen i Menlo Park hvor vi kan ta en informert antagelse om at huset tilhører en Apple -ansatt, med denne Instagram -publiseringen, kan vi trygt anta at dingsen er i hendene på en pålitelig kilde i Apples forsyningskjede.

Det frustrerende her er at vi egentlig ikke får noen form for ekstra innsikt i enheten, eller får oppdage noe mer om den kommende intelligente høyttaleren som vi ikke allerede forstår. Det er imidlertid viktig å merke seg at Apple tar testing på alvor utenfor laboratoriet, og sikrer at gadgeten blir satt med sine tempo i miljøene der den virkelig kommer til å bli brukt i verdensomspennende skala. De som tenker på Apples nye HomePod, vil kunne få hendene på en kommende desember.

(Kilde: @Benedictevans [Twitter], Themrlinc [Instagram] | Via: 9to5Mac)

Du kan også like å inspisere:

Storbritannias Turk -spillelister Kodi Addon Repo Feil / ikke fungerer i 2017? Her er nøyaktig hvordan du setter opp det på riktig måte

Last ned iOS 11 Beta 10 OTA-konfigurasjonsprofil uten UDID / Designer-konto [How-To Tutorial]

Endre iTunes App Store / Apple ID Country til oss uten kreditthistorikkort, slik er hvordan

Last ned iOS 11 Beta 10 & Sett opp på iPhone 7, 7 Plus, 6s, 6, SE, 5S, iPad, iPod [Tutorial]

Jailbreak iOS 10.3.3/ 10.3.2/ 10.3.1/ 10.3 for iPhone samt iPad [Siste tilstandsoppdatering]

Du kan overholde oss på Twitter, legge oss til din sirkel på Google+ eller som vår Facebook -side for å holde deg oppdatert på alt det siste fra Microsoft, Google, Apple samt nettet.