Visittkortet tegner [CH00F] ‘s logo

April 22, 2023 0 By nditv

[CH00F] er på den igjen, og utvider horisonter av kunst av PCB visittkort. Denne tegner sin logo på hvilken som helst datamaskin over en USB-port.

Kortets fysiske utforming er sterkt inspirert av [Frank Zhao] ‘s kort; Begge bruker en attiny85 og V-USB-pakken for å håndtere USB-protokollen og kommunikasjonen. I stedet for å skrive ord i en tekstredigerer som [Frank] s, [CH00F] ‘s kort tegner CH00FTECH-logoen i MS Paint eller Annet Image Editor.

Det var et problem med å bare emulere musen for å tegne en logo på skjermen, skjønt; Fordi forskjellige datamaskiner har forskjellige musinnstillinger for akselerasjon, ble CH00FTECH-logoen nesten alltid forvrengt. [CH00F] Fastet det ved å emulere en absolutt inngangsanordning, i utgangspunktet å snu sitt visittkort i en enkeltfunksjonspenntablett.

Logoen ble sporet for hånd og satt i noen få arrays i fastvaren. Overraskende tok logoen ikke opp mye plass – bare 4k av Tiny85s flash brukes. Det er mye mer plass til en mer komplisert tegning, men for nå vil den enkle CH00ftech-logoen (video etter pause) gjøre.