Skjult enhet forvrenger nyheter på trådløse nettverk, brygger øl, er Time Machine

January 31, 2023 0 By nditv

Vi dekket Newstweek, en vegg-wart-størrelse boks som injiserer falske nyhetshistorier over offentlige WiFi-tilkoblinger i februar, men nå er det en fantastisk spasertur gjennom og nå er det en fantastisk spasertur gjennom og nå. Det ser ut til at våre tvil om dette prosjektet var disproved.

Newstweek bruker ARP-spoofing for å endre teksten som vises på flere nyhetssider. Etter å ha gjort noen feltforskning, plassering og konfigurering av enheten, er det en enkel webfronten som konfigurerer mannen i den midtre hack. Akkurat nå tillater Newstweek bare noen få nyhetssteder å være målrettet, men laget jobber med å la noen legge til sine egne mål.

Bortsett fra den relativt enkle bygningen, lurer vi på de sosiale tekniske aspektene av Newstweek. I vår tidligere dekning av Newstweek kunne vi ikke bestemme om dette var et sosialt kommentarkunstprosjekt, eller en ekte enhet. Det ser ut som det er både nå. Ville hacaday lesere bukke for å injisere, “President Bacon adresserte nasjonen i går kveld …” Eller ville du gjøre den ansvarlige tingen og sette “(d) s” og “(r) s” på deres rette steder?

Newstweek-teamet postet en video av en kort demonstrasjon, men sjekk ut videoen etter pause for “utrolig geeky og omfattende demo.”