Hvordan lagre andres Instagram -historie på smarttelefonen din

May 8, 2023 0 By nditv

litt mye mer enn et tiår siden, ble Facebook født i tillegg til at ideen om det sosiale nettverket ble omdefinert. Mange år senere, i dag, indikerer ikke det sosiale nettverket bare å dele oppdateringer om dine sosiale liv med dine gode venner med det skrevne ordet, men med et tak i de andre mediene inkludert bilder, videoer samt andre typer mediefiler. I tillegg til når det gjelder å dele livets hendelser med bilder, hvilken mye bedre metode er det enn å bruke Instagram!

Instagram, som dere alle vet, er en skrivebord, mobil så vel som internettbasert bildedelingstjeneste så vel som applikasjon som gjør det mulig for enkeltpersoner å dele videoer så vel som bilder både offentlig og privat. Det ble oppnådd av det gigantiske Facebook i det sosiale nettverket i 2012, i tillegg til å vurdere at det da har gått med spesifikke endringer.

Et av høydepunktene i den individuelle opplevelsen av Instagram er “historien”. Det er egentlig bare et feed som viser videoene så vel som bilder du har delt med kontoen din med dine følgere (og andre, hvis artiklene dine er offentlige). Imidlertid er tingen med disse historiene at de bare holder seg oppe i 24 timer i tillegg til at de blir slettet etterpå. Instagram gjør det ikke mulig for enkeltpersoner å hente en gammel historie, noe som er litt av en downer for noen. Hvis du er en av de menneskene som vil lagre historier på gadgeten din lokalt, kan du gjøre det med assistanse fra en Android -app som heter “Story Saver for Instagram”.

La oss se på den underliggende prosedyren i detalj:

Må lese: Beskytt ungdommer mot lav selvtillit ved å bruke en Android foreldresadministrasjonsapp

Hvis du har en Android -smarttelefon, er det enkelt å lagre en venns Instagram -historie på telefonen. Bare ta turen til Google Play Store fra telefonen din, samt last ned en app som heter “Story Saver for Instagram”. Det er en fleksibel, enkel å bruke app som lar deg laste ned i tillegg til å lagre Instagram-historier (bilder samt videoer) på telefonen.

Etter at du har introdusert appen, skal du være nødvendig for å logge inn på å bruke Instagram -kontoopplysningene dine. Når du er logget inn, vil primærsiden vise alle historiene som dine følgere har publisert. Imidlertid er du ikke bare begrenset til dine egne følgere, du kan se etter andres historier også ved å bruke bla -baren.

Finn bildet eller videoen du vil lagre i tillegg til å trykke på lagre. Den valgte grafikken vil bli lagret på gadgeten din som du senere kan få tilgang til med appens mappe i galleriet ditt.

Ikke gå glipp av: 4 bemerkelsesverdige Android -apper du må inspisere ut

Ved å bruke den ovennevnte prosedyren, vil du kunne lagre historier om dine følgere på dingsen din, samt inspisere dem senere i gratis tid.