Scrolling Name Badge er sikker på å bryte isen

May 17, 2022 0 By nditv

Mange makerspaces og hackerspaces har en natt per uke eller måned hvor plassen er åpen for publikum i kjøp for å lokke nye mennesker til å bli med. Mens mange medlemmer bare skriver navnet sitt i Sharpie på et stykke maskebånd, ville [Madison] gjøre noe ekstra. Og hvilken bedre måte å få folk interessert i din plass enn ved å ha noe gunstig som kom ut av det?

Branken løper på en atinin45 og bruker tre 8 × 8 ultra-lyse LED-matriser for å rulle [Madison] navn. Den er drevet av et lite lipo-batteri som forsterkes til 5 V. Denne bygningen viser virkelig en rekke ferdigheter, spesielt design. Vi elsker utseendet på dette merket, fra den rosa silkscreen til typografien. En av de vanskeligste tingene med design er å finne fonter som fungerer godt sammen, og vi tror [Madison] valgte klokt. Pass på å sjekke det ut i aksjon etter pause.

Tilpassede navnemerker er en fin måte å starte samtaler uansett hvor du går. Her er en som bruker El Wire og lysdioder som lyser i rekkefølge for en animert effekt.

Takk for tipset, [Michael Gardi]!