Hvordan utvikle en tron ​​bar som daft punk ville henge ut på

December 7, 2022 0 By nditv

sikkert, baren i dette bildet ser ganske pent ut. Men videoen som viser sin synkronisering med musikken, bringer den til neste nivå. De blinkende lysene samt EL-kabelen setter på et heller et show som kan få bartendere til å føle at de allerede har hatt noen få så mange.

Den mest underholdende delen av jobben er at alt startet fra den halve bokhylle montert på veggen. [Alexander Givens] så vel som sin romkamerat bestemte seg for å øke sin nytte som et brennevinskap ved å bygge en bar rundt den. Men hvorfor stoppe der? LED-striper samt 120 meter elekroluminescerende kabel gir baren sin indre glød. De opplyste linjene er åpenbare, men LED-stripene kan ikke være. En rekke av dem lyser hyllene som holder væsken, så vel som glasssklær. Bartopen selv er laget av glass, full av 75 pounds av marmor, så vel som opplyst fra under resten av stripene.

En Arduino Mega med EL-skjold driver systemet. Mennene utviklet et rudimentært styringsgrensesnitt som ser delvis spillet tolerant ut. Det er funnet like under innsiden av baren.

Deres kostymer kom ut ganske bra også. Men med et innebygd midtpunkt som dette, vil de kanskje oppgradere til en mer presis kopi.