Denne HAM-radioen er farlig ved enhver form for frekvens

April 20, 2022 0 By nditv

Når vi var ungdommer, ridte vi sykler uten pads samt hjelmer. Vi drakk sukkerholdige drinker. Vi spilte med kjemi sett så vel som strømverktøy. Vi har også utviklet ting som direkte benyttet AC Line Current. [Mike] Holder i tankene, så vel som utviklet en, antagelig mye mer å gå over sikkerhetsforanstaltninger rundt ting som kan sjokkere deg, så vel som ikke lokke deg til å duplisere det. Han ringer det til den vintage qrp widowmaker, hvis det er en hvilken som helst type type et hint. (Video av denne farlige senderen på samme måte innebygd nedenfor.)

Stilen viste seg fra tid til annen i gamle elektroniske magasiner. Utviklet på et åpent bord, så vel som uten jordtråd, krever radioen ikke en kompleks strømforsyning. Dette var heller ikke begrenset til sendere. Noen TVer samt radioer hadde et “varmt chassis”. Derfor ble vi lært å berøre et ukjent chassis med baksiden av hånden din først. Et sjokk vil trekke sammen musklene dine, så vel som det vil trekke armen bort i stedet for å få deg til å få tak i den elektrisk aktive delen.

For sikkerhets skyld, utnyttet [Mike] en isolasjonstransformator for å holde fra å ha en katastrofe. En stor motstand dråper mye spenning for å levere røret i kretsen. Det var en neonpære for å foreslå hvis du har pluggene feil metode rundt å gjøre ting farlig.

Vi tok glede i [Mike’s] eksepsjonell kode som benytter en gammel J-38-stil nøkkel. Ikke alle bruker en padle eller et tastatur. I dag krever du ikke høy spenninger for bitsettere. Også, $ 50 i dag er mest sannsynlig verdt mindre enn $ 10 var da da. Hvis du har en hankering for vintageutstyr, prøv gamle transistorer, i stedet.