Nåværende begrensning for en MOT-sveiser

August 20, 2022 0 By nditv

[Mike verdt] Ønsket valget om å kjøre sin mikrobølgeovnstransformator sveising riggen på mindre den fulle kraften. Etter å ha blitt påvirket av noen av de andre mot hackene vi har inneholdt han skjønte at det skulle være en stor del metoder for å gjøre dette. Men hans søk på emnet gjorde ikke opp noe. Så han har nettopp utviklet så vel som utviklet sin egen justerbare nåværende begrensninger for sveiseren.

I begynnelsen av hans anmeldelse detaljertyder han hva vi ville ringe en bootstrap-prosedyre for sveiseren. Gå tilbake, så vel som inspisere ut hans opprinnelige utviklingspost for å se at han hadde holdt rammen for kjernene sammen ved hjelp av klemmer. For å gjøre konfigurasjonen mye mer robust, trengte han å sveise dem, men dette er den eneste sveiseren han har fått tilgang til til. Så han tapte noen trebeskyttelse over spolene, så vel som avsluttet det.

Den nåværende begrenseren selv er utviklet fra en tredje mot. Modifikasjonen er laget til kjernene ved å endre E så vel som jeg formet stykker. Dette gjør det mulig for nåværende begrensninger uten å endre viklingene. [Mike] holder alt på plass med et par sykkelhjul Quick Link Skewers.

Det går bare for å vise at du aldri burde bli kvitt en mikrobølgeovn uten å trekke transformatoren. Selv om du ikke krever at en sveiser ikke vil ha en høyspennings bug zapper?