Dual Sim Hack for Single Sim Slot-telefoner.

March 26, 2023 0 By nditv

[RoyTectips] viser oss en genial hack som gjør en enkelt-SIM-slot-telefon til en fullt fungerende DUAL-SIM-telefon. Alt som trengs for denne hacken er en varmepistol, løsningsmiddel, mikro SD-kort, Nano Sim og litt lim. Trikset er at telefonen har en SIM-leser på baksiden av et SD-kortspor. Gjennom noen detaljerte disseksjons- og rekonstruksjonsarbeid kan du piggy-back the SIM på SD-kortet og få dem begge til å fungere samtidig.

Å gjøre SD / SIM Franken-kortet er ingen piknik. Først begynner du å arkivere den hevede nederste kanten av Micro SD-kortet og filen nedover siden til skrivingen ikke lenger er synlig. Deretter får du en varmepistol og spreng ditt Nano SIM-kort til plasten smelter bort. Merk deretter hvor SIM-kortets hjerner går og lim det på. Slå telefonen på da, Hei Presto, har du nå en dual SIM-telefon mens du holder SD-lagringsplassen.

Denne hacken er rapportert å jobbe med mange Samsung-telefoner som slutter i “7” og noen som slutter i “5”, sammen med noen 8-serie-telefoner fra Huawei og Opo-klonene i Samsungs. Siden du bare endrer SIM-kortet, er det en ganske lavrisiko hack for en telefon. Kombinere to kort i en er absolutt et pent trick, nesten like pent som skohoring en mikrokontroller i et SD-kort. Vi lurer på hvor lenge det vil være før vi ser kommersielle Dual Sim / SD-kort på markedet.

[Oppdatering] Jeg ble litt forvirret på denne som vi bare har de enkle SIM-varianter av disse telefonene hvor jeg bor. Denne hacken er for Dual Sim-telefoner som enten godtar 2 SIM-kort eller 1 SIM + 1 SD-kort. Denne hacken løser dette problemet og tillater 2 sims pluss 1 SD-kort i disse telefonene. Beklager for forvirringen og takk til alle som pekte dette ut i kommentarene.