Trenger du å holde noe? Utvikle en tilpasset VISE

August 12, 2022 0 By nditv

Det eneste mye bedre enn å gjøre en fantastisk jobb, gjør en fantastisk jobb som hjelper til med å gjøre mye flere prosjekter! Situasjon i punkt, [Greg Stephens] så vel som [Alex] ønsket å fargelegge stållager for å bruke i en Newton’s Cradle Desk Toy. Etter å ha prøvd en fakkel så vel som ikke å like det, valgte [Greg] så vel som [Alex] å utvikle tilpasset aluminiumsklis for å holde ballen mens den sitter i den magnetiske induksjonsforsamlingen.

Deres Vise-de-telefon kaller det Makerens Vise0-er ikke bare en engangsjobb for å hjelpe vuggen. [Alex] så vel som [Greg] ønsker å produsere et verktøy som er brukbart for et bredt spekter av prosjekter. De ønsket at det skulle være olje-mindre, så vel som det måtte være tilpassbart. Ideelt sett vil det også ha en akseptabel grepstyrke, være enkel å bruke, så vel som ser bra ut på benken.

[Greg] så vel som [Alex] har satt opp et hackaday.io prosjekt, så vel som deres logger viser mye utvikling med to fullførte iterasjoner av VISE, samt en rekke 3D-trykte og kastede deler gå med. Bare nylig brakte de i en 2000-lb. tonn test samt evaluert det på deres vise samling, inkludert de to prototyper. Versjon en vurdert på 500 lbs. Rimelig klemtrykk – noe som betyr at de ikke utøvde seg for å maksimere trykket ut. Versjon to sitter på 800 lbs., Fortsatt ingenting som et skrivebord, men langt sterkere enn en panavise, for eksempel.

Deres magnetiske induksjon skaper jobben, var også en suksess, med teamet som raskt kan endre fargen på en stålkule. Inspiser ut en video etter pause …