Brystfryser Keerator Conversion har seks øl på trykk

February 2, 2023 0 By nditv

Tegning av en krukke med frostig kald øl ut av ditt eget keg kjøleskap er en frigjørende følelse som [Danodemano2] kan glede seg over at han trukket av denne 6- Trykk på brystfrysekonvertering. Du trenger ikke å drepe deg selv for å få det gjort, dette bildet viser den skreddersydde mansjetten som sitter mellom brystfryset kroppen og lokket som er hvor all den ekstra maskinvaren er forankret.

Brystfrysere er populære fordi de er effektive. Og la oss innse det, hvis du skal bruke et apparat for å lagre kald øl, gjør du bedre sikker på at det ikke kjører opp verktøyregninger. Det er grunnen til den stive skumisolasjonen rundt ringen, med spraymeskumet for å sikre at energi ikke går tapt rundt åpningene i trerammen.

Dette designet går utover funksjonaliteten fra den siste ved å bruke vi så på. Den ene hadde en ganske god flisjobb, men det ferdige treet kontrasterer den svarte fryseren veldig pent på denne. Det er PC-fanen som brukes til sirkulasjon og den hensiktsmessige terminerte ledninger som vi virkelig liker. Den eneste tingen vi lurer på, er muligheten til å montere alle seks corneilus kegs og karbondioksidetanken i dette dyret.

[via reddit]