Vinger, hjul, samt vandrere som beveger menneskeheten fremover

June 17, 2022 0 By nditv

øker til vanskeligheten ved å bygge vinger, hjul, så vel som vandrere. I dag begynner vi å bla for ting som beveger seg, så vel som gjør verden litt litt bedre sted. Dette er den aller første dagen i en ny runde i 2017 Hackaday-prisen, så vel som din fornyede sjanse til å vise oss hva du har.

Vi har nettopp lukket av iut! Iot runde, en mer indre fokuserte vanskeligheter som krevde utvikler som tilsatt meningsfylt tilkobling til gadgets i våre liv. Med vingene, hjulene, så vel som vandrere vanskeligheter, gjør vi vårt utseende utover for å se hva du kan utvikle som virkelig beveger seg.

Det er så mye som faller inn i denne kategorien; Personlig transport, robothjelp, automatisert levering, luftbåren landbruk – alt som beveger seg eller støtter bevegelse. Mange av finalistene så vel som vinnere fra de siste årene høsten i denne kategorien. I 2015 vant Light Utility Electric Vehicle 3. plass, samt programmet Grand Prize Champion det året var et rullestolbasert system. I 2016 så vi en kysten av robustroboten, samt et modulært robotsystem tok topplasseringen. Nå vil vi se enda flere kreasjoner som beveger menneskeheten fremover.

Hackaday-prisen er en verdensomspennende teknisk innsats som søker konsepter, samt kreasjoner som har makt til å gjøre sosiale gode. Vis av utviklingen din, så vel som du allerede har oppnådd det så vel som påvirket andre til å gjøre det samme. Mange av inngangene vil bli anerkjent utover det. Årets pengene premier generelt mer enn $ 250.000. Bare for denne vanskeligheten (som slutter 24. juli), vil vi tildele 20 innganger $ 1000 hver. På slutten av alle seks runder, 6 av 120 finalister vil bli valgt for å få $ 50k, $ 30k, $ 20k, $ 15k, $ 10k, så vel som $ 5k. Gå inn i nå!

Sjekk ut alle inngangene så langt, samt hold deg på Hackaday for å oppdage de tjue finalistene fra iut! Iot runde, en uttalelse på grunn av om en uke.

HackadayPrize2017 er sponset av: