Wondershare Repairit er det perfekte verktøyet for å reparere arbeidsfremmede data om Mac eller PC

May 23, 2023 0 By nditv

Wondershare Repairit, lar deg reparere arbeid for ødelagte data på Windows PC eller Mac. Akkurat her er detaljene om det.

Å miste videoer er ingen moro begrep siden det kan bety at du mister noen viktige opptak, enten det er av en bryllupsdag, en babyens aller første trinn eller et sportsbegivenhet.

Uansett hva det er, er det å oppdage en metode for å bringe en video tilbake til livet et stort tilbud, og akkurat nå er det en ganske utmerket metode å gjøre det takket være Wondershare.

Wondershare Repairit er en utmerket metode for å reparere arbeidsvideoer som du ikke kan få tilgang til uansett grunn, så vel som du kan laste ned den nå for både Windows og MacOS. Du kan til og med prøve det gratis, slik at du ikke krever å bruke noen form for penger på å ta appen for et snurr før du forstår om det er noe som vil fungere for deg eller ikke.

Wondershare Repairit – en introduksjon

Repairit er et arbeidsverktøy for videoreparasjon, så vel som det er det som kan gjøre det så kraftig. Imidlertid er det flere data som denne appen også kan redde, inkludert fremtredende data fra fremtredende apper inkludert Excel, Word, PowerPoint, samt mer. PDF -er støttes også, slik at du kan gjenopprette alle typer data du lastet ned fra Internett.

Trenger du å reparere arbeid en data som ikke er et dokument eller en video? Ikke noe problem, reparasjon kan også håndtere lyddata inkludert M4A, ACC, samt MP3.

Viktige funksjoner

Noe av det som gjør Repairit så kraftig er antall datatyper som den kan reparere, men det kan også gjøre alt nesten umiddelbart via en grunnleggende modus. Imidlertid kan de som krever litt mer administrere også dra nytte av en avansert arbeidsreparasjonsarbeid som vil gå et skritt videre for de tilfellene der en data er spesielt veldig skadet. Enkeltpersoner kan til og med tilby en prøvevideo for reparasjon av å bruke som guide når de arbeider sin magi.

Reparasjon på nettet

Vil du ikke laste ned en hel app bare for å reparere arbeid en video? Repairit på internett er et nettbasert alternativ til den primære reparasjonsappen som bare kan reparere arbeidsvideoer, men hvis det er noe du krever, kan du prøve det gratis. Videodata av så mye som 200 MB i størrelse kan repareres, med så mye som 10 videorparasjoner som tilbys per dag.

De som ønsker å laste ned Repairit, kan få hendene på appen akkurat nå fra Wondershare -nettstedet.

Du kan også like å inspisere:

Jailbreak iOS 15.6 på iPhone samt iPad -statusoppdatering

Last ned: iOS 15.6 Endelige IPSW lenker OTA -data samt iPados 15.6 ut nå

iOS 16 beta -kompatible så vel som støttet iPhone, iPad, iPod Touch -enheter

iOS 16 beta 5 Last ned, utgivelsesdato: Når forventes Apple å gi den ut?

Last ned: iOS 16 beta 4 IPSW -lenker for iPhone, iPad ut nå for devs

iOS 16 beta 4 profildata nedlasting av OTA -oppdatering uten DEV -konto utgitt

Last ned iOS 16 Beta 4 IPSW -lenker samt satt opp på iPhone 13, Pro, 12, Pro, 11, Pro, XS Max, X, XR, 8, Plus, iPad [Tutorial]

Du kan overholde oss på Twitter, eller Instagram, og til og med som Facebook -siden vår for å holde deg oppdatert på alt det siste fra Microsoft, Google, Apple, så vel som nettet.