Fredag ​​Hack Chat: 8-bit micros med Microchip

September 22, 2022 0 By nditv

For noen år siden kjøpte Microchip atmelen for 3,56 milliarder dollar. Det er mange produsenter av 8-bits mikrokontroller, men alle gjør 8051s, så vel som MSP430 ikke er så fremtredende som det burde være. MicroChips oppkjøp av Atmel opprettet det som er mest sannsynlig den største produsenten av 8-bit microS, med en portefølje som spenner fra attinys mindre enn et korn av ris til enorme bilder.

Denne fredagen er vi vert for en hackchat med den tekniske annonsøringeniøren av 8-bitters på Microchip. Hvis du elsker AVR, er dette mannen å snakke med. Hvis du fortsatt rockerer Vintage 1993, er dette mannen til å snakke med.

På docket for denne hack chat er noen nye bilder, så vel som noen veldig fascinerende eksterne enheter som kommer ned i linjen. ADCC – A2D med beregning – er på bordet, sammen med konfigurerbare logiske celler. Denne hackchatten kommer også til å gjennomgå Microchip-stilverktøy som MP Lab Xpress.

Selvfølgelig er disse hack-chattene en bekymring, så vel som responsøkt for samfunnet. Vi oppfordrer alle til å stille noen spørsmål om hva Microchip gjør. Vi har åpnet en diskusjonsveiledning for denne hackchatten. Hvis du har et spørsmål, bare legg det til i listen.

Hvis du ikke kan lage hack chat, ikke bekymre deg. Vi skal ha et transkripsjon av hele chatten. Det burde bli tilbudt her snart etter at chatten avsluttes.

Her er akkurat hvordan du skal ta del:

Våre hack chatter er online nabolaget hendelser på Hackaday.io Hack Chat Group Meldinger. Denne hackchatten vil ta beliggenhet ved middagstidspillehavet på fredag ​​9. juni. Her er en fancy tid samt datoomformer hvis du trenger tidssone hjelp.

Logg deg på Hackaday.io, sjekk ut den siden, så vel som å se etter “Bli med i dette prosjektet” -knappen. Når du er en del av prosjektet, vil knappen modifisering til ‘Team Messaging’, som tar deg direkte til Hack Chat.

Du trenger ikke å vente til fredag; Bli med når du vil, så vel som du kan se hva nabolaget snakker om