Hvordan produsere et dobbelt eksponeringsbilde ved bruk av Snapseed

June 23, 2023 0 By nditv

Snapseed er mest sannsynlig den mest funksjonsanrikede bildedigeringsappen for Android. Det har så mange funksjonaliteter pakket sammen arsenalet at det er vanskelig å holde en telling på. I dag vil vi vise deg trinnene for å produsere et dobbelt eksponeringsbilde ved hjelp av Snapseed. Mens du bruker denne effekten, er det nødvendig med et dyptgående nivå av presisjon så vel som innsats i kjøp for å få det aller beste resultatet. Så å huske på det, har vi skadet denne guiden til grunnleggende, men dyptgående trinn. Følg med. På den lappen, inspiser også trinnene for å produsere spredningseffekt ved hjelp av Snapseed.

Hva er et dobbelt eksponeringsbilde

På enklere vilkår er dobbel eksponering metoden der vi legger over to (eller flere) bilder på toppen av hverandre. Med andre ord, tro på det som å legge til forskjellige lag til bildene dine. Imidlertid utføres blandingen på en så nøyaktig måte at du ikke vil kunne se separasjonen av det ene bildet fra det andre. Dette er den sanne kraften til det doble eksponeringsverktøyet levert av Snapseed. Så med begrepet nå klart, la oss se på de nødvendige trinnene. Ta også en titt på vår guide til å produsere et Best Bokeh -modusbilde ved hjelp av Snapseed.

Før du begynner, er det enda et poeng verdt å nevne. Du får det aller beste resultatet på et bilde som har en hvit bakgrunn. Imidlertid, hvis du ikke kan oppdage et passende bilde eller bildet ditt ikke har en hvit bakgrunn, ikke noe problem. Du kan raskt gjøre det ideelt fra selve appen. Dette er nøyaktig hvordan det kan gjøres. Hvis bakgrunnen allerede er hvit, kan du unngå trinn 1 i tillegg til å gå over til trinn 2 for å fortsette med å legge til en dobbel eksponeringseffekt ved hjelp av Snapseed.

Trinn 1: Gjør bakgrunnen hvit

Åpne Snapseed -appen i tillegg til å legge til det foretrukne bildet.

Deretter trykker du på verktøy i tillegg til å velge det selektive alternativet. Metoden vi skal bruke blir forstått som selektiv børsting.

Trykk nå på Plus -ikonet så vel som deretter hvor som helst på bakgrunnen. Dette vil plassere et B -ikon i den regionen. Gjør nå en høyre sveip på skjermen din, samt øke lysstyrken til +100.

Tilsvarende gjør dette trinnet nok en gang, plasser B -ikonet i de foretrukne områdene, samt øker lysstyrken. Gjør dette til du er i stand til å gjøre den maksimale bakgrunnen hvit.

Nå i kjøp for å få en best dobbel eksponeringseffekt ved å bruke Snapseed, må vi mørke et emne. Dette vil bli gjort for å få det til å stikke ut fra den hvite bakgrunnen. Se instruksjonene gitt i trinn 2 for det samme. Dessuten kan du til og med legge til vannmerke til alle typer bilde ved hjelp av Snapseed. Ta en titt på guiden vår for å forstå mer.

Trinn 2: Gi en mørkere nyanse til emnet ditt

Trykk på verktøy i tillegg til å velge det rene verktøyet.

Velg nå eksponeringen ren i tillegg til å redusere utholdenheten til -0,3.

Pensle hele emnet for å sikre at det blir fremhevet med en mørkere nyanse. Du kan til og med zoome inn i emnet ved hjelp av den to-fingre klemmingens gest.

Til slutt kan du nå legge til dobbelt eksponeringseffekt på bildet ditt ved hjelp av Snapseed. Bare følg det siste trinnet påpekt nedenfor.

Ikke gå glipp av: Hvordan produsere fargepopbilder ved hjelp av Snapseed App

Trinn 3: Legge til en dobbel eksponeringseffekt ved hjelp av Snapseed

Gå over til verktøy i tillegg til å velge Double Exposure Choice fra Snapseed -appen.

Trykk nå på det åpne bildeikonet i tillegg til å velge det foretrukne bildet som vil fungere som det blandede bildet.

Neste, trykk på stilvalget (det sentrale ikonet), samt velg lys.

Til slutt, ta turen til opacitetsdelen, samt dra dem mot idealet til du oppnår de foretrukne resultatene.

Med det pakker vi opp guiden for nøyaktig hvordan du kan legge til en dobbel eksponeringseffekt ved hjelp av Snapseed. La oss forstå dine synspunkter om denne funksjonen i kommentarfeltet nedenfor.

Les neste: Snapseed er den aller beste gratis -redigeringsappen for Android