Kindle værforhold samt resirkuleringsskjermbilde

March 28, 2023 0 By nditv

Vi har sett et rettferdig antall hacks som denne som gjenbruker en tenne i hovedsak bare for sin epapervisning. [Hahabird] har denne gadgeten hengende på kjøleskapet for å skjerme værforholdet, så vel som minne ham om resirkuleringsdagen. IT-typen gjør oss spørsmål Hvorfor vi ikke ser rimelige epapermoduler på tidsfordrivet?

Ideen er ikke ny, men [Hahabird] gjør det sammen bare litt. Han begynte å i samsvar med veiledningen som [Matt] komponert etter å ha trukket av den opprinnelige Kindle værforholdsskjermen Hack. Den benytter en egen datamaskin som kjører et skript som stiller nettet for værforholdsdata, så vel som produserer en vektorgrafisk som den som er sett ovenfor. Kindle tonn bildet når hvert femte minutt takket være en cron-oppgave på den rotte enheten. Men hvorfor stoppe der? [Hahabird] endret skriptet for å inkludere en peker om sin kommune uregelmessige resirkuleringsplan.

Ikke forsøm den høye kvaliteten på maskinvaren av denne hacken. Med sin populære beliggenhet i kjøkkenområdet ønsket han et godt fullført utseende. Dette ble oppnådd ved å bygge en ramme ut av kirsebær, så vel som ruting av passasjer på baksiden for å få plass til forlengelseskabel-fjernsynet (så det kan henge i liggende orientering), så vel som en bytte for å holde Kindle fast på plass. Ekstra info om utviklingen tilbys her.