Maskinvare Hackers Black Friday / Cyber ​​Monday Guide

July 5, 2022 0 By nditv

Mellom svart fredag, Cyber ​​Monday, og, åpenbart for noen akkurat siden det er en lang ferie helg, er Hacker-Licious Sales Abound akkurat nå. Her er en nedlasting samlet fra vårt Intrepid Hackaday-team som sparte bit innsats i å samle denne informasjonen. Tross alt, å være navet av hackerdom, forteller alle bare oss disse tingene. Sørg for å inspisere de faktiske detaljene på nettstedet siden etter å ha lest om alle disse utrolige sjansene for å fylle opp for vinterprosjekter, spinner hodet. Hva å kjøpe? Hva skal du gi?

Ikke være materiale med fredag ​​eller mandag, begynte Pololu på onsdag den 25 .. Så hvis du leser dette, kan du allerede være så sent for å plukke opp noen av tilbudene i, da de annonserte, er vårt største salg noensinne tilbake! som løper opp til mandag.

Robotshop viser fastholdelse ved å virkelig vente til torsdag den 26. for å begynne deres Black Friday Treasure Search Sale! Gratis produkter så vel som så mye som 99% rabatt. Det løper opp til 30. Det er noen gratis ting som lurer på deres nettsted så lykke til!

Over på Adafruit tilbyr de en 10% rabatt (oppdatering: bare hørt det er 15% for minst fredag) tilbudet starter på fredag ​​kl 12:01 EST og løp til kl. 11:59 EST på mandag. De har også vært tinting på noen andre gratis ting, så vel som “store overraskelser” starter så snart midnatt i kveld, så inspiserer på siden fra tid til annen.

Ikke å være overgått folkene på SEED Studio tilbyr Flash-elementer – Rabatterte produkter – På Thanksgiving, Black Friday, så vel som Cyber ​​Monday. De har likevel å holde seeday den 9. desember med diskonteringsrente på tvers av deres hjemmeside. På SEEDay innløser du likevel kuponger som er opptjent av kjøp, inkludert tjenester, laget mellom nå, så vel som den 7.. Inspiser ut deres nettsted for detaljer, siden etter å ha besøkt nettstedet føles vi som et Sesam Street-karakter, “Jeg er så forvirret.”

Hvis de ikke var så hyggelige gutter, ville vi være lokket til å ringe gjengen på SparkFun Slackers siden de venter på Cybermonday fra kl. 07.00 til 7.00 MST for deres salg. Men de var hyggelige nok til å gi detaljer på 23. så vi blir hyggelige.

Pilen venter også til hva de kaller Cyborgmonday med gratis frakt, samt 10% rabattprodukter. Sett ut stilene dine i helgen, så vel som satt i en elementer-ordre når mandag ruller rundt.

Over på den virkelig hardcore engineering siden, er verical holdt en cyber uke salg med 10% rabatt ISSI produkter. Hvis du trenger noe SRAM i jobben, går dette tilbudet til 12. desember.

Trenger du en spesiell gave til noen? Oppdag det på Shapeways, så vel som få rabattpriser eller kuponger, men skynd deg med disse endene på 26.

Microcenter Hvem, som Pololu, kunne ikke vente, har vært “salgs” hele uken med sin svarte fredag ​​starter nå! begivenhet. Noen av sine produkter er bare i butikkene, så hvis du er heldig nok til å ha en i nærheten, kan du redusere resten av husstanden et sted i nærheten mens du scorer dine egne julegave. De ville være et flott sted å inspisere ut for PCer eller andre store gjenstander, ikke bare hacker ting.

Tyrkia er ikke den eneste tingen for carving denne helgen med oppfinnelsaser som tilbyr en diskonteringsrente på deres grunnleggende samt helt pakket x-carves. Diskonteringsrenten er flott på en oppgraderingspakke, også.

Lulzbot kommer inn på handlingen med noen rabattpriser på ca 10% på Taz 5 samt mini.

Robotikkbutikken, Trossen Robotics, tilbyr en 10% diskonteringsrente over hele nettstedet. Robotgeek samt InterroTix-roboter samt deler er 20% avslag.

Over på Hackaday-butikken er vi fortsatt i forhåndsbestillingsvinduet for Hackaday Omnibus Vol 02. Bruk kupongkoden Omnibus2015, samt score din for $ 10.

Kommentarene er et flott sted å la nabolaget forstå andre salg. Vi tilbyr en spesiell denne helgen – gratis kommentar!