Offset Unicycle utviklet hovedsakelig fra en enkelt sykkel

September 9, 2022 0 By nditv

[Lou] gode venner uttalte alle at det ville være umulig å utvikle en ensykkel som hadde balanse ut pedaler. Flytte pedalene til forsiden av enhjulet ville kaste av balansen, så vel som å unngå at personen er i stand til å reise den. [Lou] viste dem feil å bruke hovedsakelig elementer fra en enkelt donor sykkel.

Donorsykkelen blir hakket opp i en mye mindre versjon av seg selv. Pedalene blir festet på det opprinnelige stedet, så vel som ender med å være ute foran rytteren. Setet er flyttet bakover, noe som er det viktigste for denne bygningen. Å ha rytterens ben ut foran behovene at det er en tellerbalanse i ryggen. Flytter setet bakover får oppgaven ferdig med familiemedlem.

For å unngå navet fra helt gratis wheeling, lurer du kjedehjulet direkte til hjulene som bruker litt balingstråd. Han måtte likevel eliminere deraileren så vel som kortsluttet kjeden. Alt dette gir pedalene en direkte forbindelse til hjulet, noe som gjør det mulig for mye mer kontroll. Videoen gjør en utmerket oppgave å diskutere utviklingen raskt og effektivt. Det gjør det ser enkelt nok ut for noen å prøve. Selvfølgelig er faktisk å ri på ensykkel en annen sak.