Ny iOS 9 samt OS X 10.11 -funksjoner Comprehensive

June 24, 2023 0 By nditv

iOS 9 har vært i søkelyset i heller lang tid nå da WWDC 2015 nærmer seg. Med mange rykter som flyter rundt på nettet angående iOS 9, ser det ut til at en konsensus slår fast at denne oppdateringen knapt vil være interessant, i motsetning til tidligere iOS -oppdateringer som har kommet rundt. Nå har vi nye funksjoner antydet, som vi kan forvente å se på WWDC i år, inkludert noen for OS X 10.11.

Mark Gurman fra 9to5Mac har behandlet oss med ganske litt iOS 9 -lekkasjer denne uken, så vel som i dag peker han oss på noen få nye funksjoner som fans kan forvente å bli avslørt av Apple på WWDC i juni. Bortsett fra disse funksjonene, forstår vi allerede at Apple hovedsakelig fokuserer på å legge til stabilitetsforbedringer til iOS, i tillegg til å rydde opp på alle eksisterende feil som henger rundt i sitt mobile operativsystem.

Forbedret iCloud -stasjon

Etter den beryktede hendelsen der hackere kunne få personlige bilder av stjerner fra iCloud, jobber Apple tilsynelatende med å introdusere en ny prosess som vil gi mye bedre sikkerhet og sikkerhet i tillegg til raskere synkronisering enn mange IMAP -servere – kort sagt: A Mye bedre så vel som eksepsjonell iCloud Drive. Den nye forbedringen “tilbyr mye bedre ende-til-ende-kryptering samt raskere synkronisering enn konvensjonelle IMAP-servere.”

Pålitelig Wi-Fi

Med mye mer så godt som mye mer Wi-Fi-nettverk som blir oppdaget rundt oss nå, i tillegg til at Apple er sikkerhet og sikkerhet så vel som personvernbevisst, jobber virksomheten med en ny “pålitelig Wi-Fi” -funksjon som umiddelbart vil Utfør høyere kryptering på alle upålitte trådløse nettverk En iOS -gadget er koblet til.

Bedre ytelse på eldre maskinvare

Apple jobber også med en omstrukturert “programvareteknisk prosess for mye bedre å støtte eldre maskinvare”, og sørger for at iOS 9 ikke er treg på dingser som iPhone 4S, 5, førstegenet iPad Small etc.

Kontrollsenter for OS X 10.11

OS X 10.11 vil også få noen “systemomfattende grensesnitt-tweaks” -bygning enda mer på funksjonene som ble introdusert med iOS 8 i fjor. En mer bemerkelsesverdig modifisering – eller rettere sagt inkludering – kan være et nytt administrasjonssenter som ble drillet i de tidligere beta -utgivelsene av OS X Yosemite, men ble trukket tilbake fra den endelige utgivelsen av ukjente grunner.

Apper som tar opp mindre størrelse

Mens Swift for øyeblikket brukes til å etablere iOS så vel som OS X -apper, er Apple på en stasjon for å kutte ned på størrelsen på applikasjonene som blir opprettet. En ny så vel som optimalisert SWIFT -kode blir behandlet for iOS 9 samt OS X 10.11 som vil bidra til å redusere størrelsene på apper på begge plattformene – gode nyheter for enkeltpersoner som har dingser med mindre interiørminne.

Du kan også like å inspisere:

iOS 9 beta nedlasting, utgivelsesdato, funksjoner samt rykter oppdatering

Du kan overholde oss på Twitter, legge oss til din sirkel på Google+ eller som vår Facebook -side for å holde deg oppdatert på alt det siste fra Microsoft, Google, Apple så vel som nettet.