Facebook -administrerende direktør treffer tilbake på Tim Cooks forestilling om å ikke bry seg om kunder hvis de ikke blir belastet

June 9, 2023 0 By nditv

en ordkrig ser ut til å være i gang mellom Facebook -grunnlegger og administrerende direktør Mark Zuckerberg og Apple -administrerende direktør Tim Cook.

Etter krav fra sistnevnte om at selskaper som ikke er avhengige av at reklame for inntekt er bedre, motarbeidet Zuckerberg dette argumentet ved å si at han “finner (er) det argumentet, at hvis du ikke betaler det på en eller annen måte, kan vi ikke bry oss om du, for å være veldig glit. ”

Zuckerberg snakket under et intervju med Voxs Ezra Klein, et intervju som fant sted mot et bakteppe av mye diskusjon knyttet til Facebook, dets verdier, og viktigst av mangelen på handling over det som nå ser ut til å ha vært misbruk av massedata under USAs valg i 2016 i 2016 .

I forrige uke var det Tim Cooks intervju med Recodes Kara Swisher som forårsaket en oppsving, med Cook igjen om at Apples personvernmodell er veldig i strid med Facebooks.

Eventlighetens evne til å vite hva du har surfet om i årevis, hvem kontaktene dine er, hvem kontaktene deres er, ting du liker og ikke liker og alle intime detaljer i livet ditt – fra mitt eget synspunkt skal det ikke eksistere.

Zuckerbergs argument er imidlertid at selv om Facebook er et selskap som ikke belaster brukere for tjenesten, i motsetning til Apple, som ikke indikerer at det ikke “bryr seg om mennesker.”

Jeg tror ikke på noen måte at det indikerer at vi ikke bryr oss om mennesker. Tvert imot, jeg synes det er avgjørende at vi ikke alle får Stockholm -syndrom og lar selskapene som jobber hardt for å belaste deg mye mer overbevise deg om at de faktisk bryr seg mye mer om deg. Fordi det høres absurd ut for meg.

Selvfølgelig er enhver person som mener at enten Apple eller Facebook bryr seg om dem, beklagelig villfarer seg selv. Begge selskapene eksisterer for å tjene penger, akkurat som alle andre, og mens paret kan behandle brukere og deres data på en annen måte, må vi ikke være under noen illusjon som enten setter kundenes behov foran seg selv.

Full Vox -intervjuet er en vel verdt din tid til å sjekke ut, og det samme er den som er holdt med Cook.

(Kilde: Vox)

Du kan også gjerne sjekke ut:

iOS 11.4 Beta 1 Utgivelsesnotater og endringer: Hva er nytt i denne utgivelsen?

Last ned iOS 11.4 Beta 1 IPSW -lenker, OTA -oppdatering for iPhone og iPad

Jailbreak iOS 11.3 / iOS 11.2.6: Ny mulighet dukker opp med kjerne -sårbarhet, detaljer her

PUBG Mobile Keyboard og Mouse Bruk: Er det ansett som juks?

PUBG Mobile White Screen Problem Fix for iPhone 5s nå tilgjengelig

Last ned iOS 11.3 IPSW -lenker, OTA -oppdatering av den endelige versjonen ideell her

Jailbreak iOS 11.3 / 11.2.6 / 11.2.2 på iPhone og iPad [statusoppdatering]

Du kan følge oss på Twitter, legge oss til din sirkel på Google+ eller som vår Facebook -side for å holde deg oppdatert på all strømmen fra Microsoft, Google, Apple og nettet.