Cramming A DS inne i en gameboy

May 8, 2022 0 By nditv

Mange ferieoppskrifter og konsoll hacks deler et felles tema: Cramming en ting i en annen ting. Enten det er Turducken eller en Nintendo Ds inne i en gameboy, er resultatet alltid uventet. Chassiset for denne moden er en ydmyk gameboy-farge med en Gameboy SP-skjerm som er taklet på toppen for å tjene som sekundærvisning. Dessverre, denne moden mistet berøringsskjermfunksjonaliteten, som begrenser noen av spillene du kan spille.

[Theretrofuture] mottok den skreddersydde håndholdte fra [Gameboycustom], som var noe skadet i frakt. De originale skruemonterne måtte fjernes og saken limt tilbake sammen for å passe ds hovedkortet. Så for [Theretrofuture] å komme inn for å starte feilsøking involvert et knivblad og tålmodighet. Testing av ulike punkter og bytte komponenter fikk [theretrofuture] nærmere rotproblemene. Fikset endte med å være noen ledninger som kom løs under frakt. Til slutt, etter å ha resevert en skjermforbindelse og litt forsiktig lodding, startet den og begynte å spille spill.

Totalt sett er det ganske utmerket å se Mario Kart Ds som kjører på begge skjermene på den lille håndholdte. Men du kan spørre, hvorfor? Hvorfor skyve en håndholdt inne i en annen håndholdt? Ofte er det å få ny funksjonalitet som denne Raspberry Pi inne i en PSP-kropp. Noen ganger er det bare fordi vi kan. video etter pause.