3D-printering: Fjernstyring av 3D-skrivere

July 17, 2022 0 By nditv

med nye eiere kommer ny redaksjonell retning. Du tar en titt på det aller første beviset på det beste nå. Vi skal gjøre noen vanlige kolonner som er viet til bestemte emner, så vel som med vår fascinasjon av alle ting tredimensjonale, det er bare fornuftig vår aller første vanlige kolonne var viet til 3D-skrivere. I tillegg til å bruke 3D-skrivere, gjør ting laget med 3D-skrivere. Også, ting som kan benyttes med 3D-skrivere. Fantastiske Wordsmiths Vi er, vi ringer denne kolonnen ‘3D-skriveren.’ Hvis du har et mye bedre navn (eller et tittelbilde), send det inn, så vel som vi sannsynligvis vil bruke det.

Med det ut av veien …

Denne uken tar vi en titt på ekstern utskrift. Med alt fra en Android-tablett til en Raspberry Pi, er det mulig å ha en nettverks 3D-skriver, den ideelle tingen for hackerspaces eller noen som ønsker å skrive ut objekter fra flere datamaskiner. Et av de mest brukte verktøyene for dette er OctoPrint, en skriver hold utviklet for å kjøre på små innebygde gadgets som en Raspi.

Vi har sett OctoPrint før. Men fordi det er modnet mye. Med massevis av rapporter om suksesser som kjører på hva som helst fra en bringebær PI, så vel som en Ouya. Alle de store elektronikkplankene – rampene, Rambo, Sanguinololu – samt firmwares burde jobbe med Octoprint, noe som gjør en Internett-tilkoblet 3D-skriver bare et spørsmål om å knytte en Raspberry Pi.

Av Program OctoPrint er ikke den eneste nettverkstjenesten for en 3D-skriver. PrintToiserer er dypt inn i fremskritt, så vel som burde bli utgitt en gang i høst. Det er en mye mye mer avansert metode for nettverk en skriver som inneholder en iPad-app, samt “Enterprise Class” -funksjonalitet.

PrintToeser-teamet gir personlig beta-invitasjoner, men med en fangst: du krever at du skriver ut et skulptur, så vel som sende det til dem. Disse brikkene vil bli avslørt i september som den største 3D-trykte skulpturen, samt ordets aller første samarbeidende 3D-skulptur.