Og farfarens bestefar går til …

September 24, 2022 0 By nditv

Hacker Dads har vanligvis kjempefint planer for alle de morsomme prosjektene de vil bygge for barna sine. Virkeligheten blomstrer vanligvis, skjønt, skaper muligheter for Hacker-medlemmer som kanskje har mer tid og ressurser for å takle de virkelig episke barna-hackene. Ta for eksempel [Rwrayan] og kvartalskala-modellen han bygget for barnebarnet sitt.

Med inspirasjon fra en 1965-utgave av populær mekanikk, slo bestefar denne ut av parken. Oppmerksomhet på detaljer og håndverk er tydelig fra cowcatcheren til den bakre kobleren til denne 4-2-0 dampmotor-replikaen, og overalt langs de 275 fot av trebanen – det er nesten en kvart kilometer i skalaen. Lokomotivet løper på kompositt tre og metall flensde hjul drevet av par 350 watt motorer og noen 12 volt batterier; Alas, ingen damp. Loco vinder rundt [Rwreagan] verftet gjennom en rettsgående kutt i skogen og inn i et spesialbygd motorhus som vil gjøre et fantastisk lekehus. Og det er enda arduino-kontrollerte crossbucks på karakteren som krysser han bruker for sin traktor på plenen klippedager.

Det eneste spørsmålet her er: Vil hans barnebarn ha så mye moro å bruke det som han hadde bygget det? Vi antar ja fordi det ser ut som en blast rundt. Andre fantastiske pappa bygger vi har dekket, inkluderer denne bakgårdsrullebanen og et raketthip treehouse.

[via R / DIY]