Usannsynlig kaskade av feil fører til Microwave’s Demise

September 15, 2022 0 By nditv

Definitivt en blåst lyspære kan ikke drepe en mikrobølgeovn, ikke sant? Du kan ikke forvente det, men det var utvilsomt årsaken til et problem som [MikeselecticStIFF] bare nylig undersøkt; Kaskaden av feil er lærerikt å si det minste.

Mens mikrobølgeovn som gjorde sin metode til [Mike] ‘s benk, var ikke nettopp konstruert for å mislykkes, det var definitivt ikke opprettet for å lykkes. Vi vil ikke ødelegge overraskelsen, men det er nok å si at han virkelig håper på et raskt reparasjonsarbeid etter at eieren rapporterte et smell før det døde, ble strekket av en bue over den indre lyspæren som satte en puls av nettspenning på steder i steder Det hører ikke til. At kaskaden av feil drept apparatet er et testamente for nøyaktig hvordan å skape et kostnadsfrister nøyaktig hvor grundig gadgets kan kontrolleres før produksjonsløpene i millioner er fylt inn i containere for turer til oversjøiske markeder.

Selv om [Mike] gjorde sitt beste forsøk på å overholde reparasjonsarbeidets manifest, var sluttresultatet en skrapt mikrobølgeovn. Det var ikke et overordnet tap gitt de fascinerende delene inni, men en frustrasjon likevel, med mindre det tvinger oss til å holde i tankene dine kantsykefeilmoduser i våre design.

[via r / elektronikk]