Spør Hackaday: Nøyaktig hva med noen design rakett hacks?

June 2, 2022 0 By nditv

Det er ingenting som lukt av svart pulver om morgenen, sammen med glede, så vel som brent drivstoff i luften som kommer etter å ha introdusert en designrakett. Alle de 60-tallet, 70-tallet, 80-tallet, samt 90-tallet unge som er tilgjengelige, kan huske på klassene av design rakettmotorer – normalt A, B, C, samt D størrelse motorer som brukes til å presse pappet ditt med balsa finner skyward.

En god del har endret seg i verden av design, så vel som amatørraketri de siste årene. I 2009 vant Tripoli Rocketry Association et krav mot byrået for alkohol, tobakk, skytevåpen samt eksplosiver for å muliggjøre salg av ammonium perklorat rakettmotorer til noen. Denne påstanden tok nesten 10 år å finne på et hode, men til slutt kan enhver person gå inn i tidsfordriv lobbyen, så vel som å komme ut med D, E, F, samt G-motorer i hånden. Selv vår gamle favoritt, Estes Rockets, har kommet inn i spillet ved å sette ut noen bemerkelsesverdige G-drevne kits. Med disse off-the-shelf-motorene kan enhver person (i USA minst) introdusere en G-drevet design rakett som veier under 1500 gram (3,3 lbs) uten kravet om en sertifisering.

Med det i tankene legger vi ut en telefonsamtale for design rakett hacks. Hvis du setter sammen et mikrokontroller-drevet høydemåler, kjempebra. Send det inn. Ombord Videokamera? Flott! Selv om du utviklet en betydelig kopi av Titan IIIe (eller Estes Star Rider, en personlig favoritt), send den tingen i. Hvis du går for en betydelig Saturn V, er posten til Beat en 1/10 skala modell , så kom deg på det.