Spill ung gutt med litiumbatterier og USB

June 2, 2022 0 By nditv

[Alan] anskaffet et par spill unge gutter fra en Yahoo-auksjon med hensikten med å bruke dem til noen andre prosjekter, men et av spillene unge gutter ble sendt med en veldig korrodert Batteri som hadde spist opp en av terminalene. Da [Alan] hadde reparert det, ble han igjen med en spill ung gutt uten batterieterminal i det hele tatt, så han valgte å spleise i noen litium-ion-batterier.

Ikke bare har spillet ung gutt nå en ny batteripakke, men [Alan] var i stand til å kilde en USB-lader for å håndtere batterienees ladingsbehov. Imidlertid innså han at hans batteripakke var 3,7 volt, mens spillet Young Boy bare trengte 3 volt. For å senke spenningen på batteripakken til ønsket spenning, grep [Alan] en 1N4148 diode og sette den i serie med batteripakken, som også bidrar til å unngå utilsiktet omvendt polaritet.

Dette er ikke den mest teknisk avanserte spillet Young Boy Hack vi noensinne har sett, men det er kjempefint å se nytt liv pustet inn i disse klassiske videospillsystemene. For ikke å nevne at [Alan] lagret noen litiumbatterier fra deponi!