3D-trykt jetmotor

April 18, 2022 0 By nditv

I spesifikke applikasjoner er jetmotorer typisk de mest effektive forbrenningsmotoren som er tilgjengelige. Ikke bare for fly, men for alt som trenger å kjøre på et bredt utvalg av brensel, driver du på en konsekvent høy RPM, eller kjører i lengre tid. Selvfølgelig har de fleste ikke en ekstra $ 4000 som ligger rundt for å kjøpe en liten hobby motor, men nå er det en 3D-trykt aksial kompressor tilgjengelig fra [Noob_Sauce].

Som en Aero Propulsion Engineer, er [Noob_Sauce] alt annet enn en nybegynner i verden av jetmotorer. Dette designet er på sin fjerde iterasjon med en arbeidsmodell satt til å bli testet innen utgangen av måneden. I tillegg skapte [noob_sauce] sin egen programvare som var nødvendig for utformingen av en så liten, effektiv jetmotor som alle har blitt gjort tilgjengelig på git. Så langt den eneste delen som er fullført, har vært kompressorstadiet i motoren, men det er fortsatt en veldig imponerende bygning som vi ikke ser for typisk på grunn av kompleksiteten og kostnaden for aksiale kompressor jet-motorer.

Selvfølgelig er det noen mindre komplekse jetmotorer som er tilgjengelige for alle som har tilgang til en maskinvarebutikk og en sveiser som ikke krever neppe noen presisjon i det hele tatt. Mens de er morsomme og støyende og relativt enkle å bygge, har de ikke nær effektiviteten til en jetmotor som denne. Bygningen er imponerende på egenhånd, og også kjempefint at [noob_sauce] planlegger å frigjøre alle planene slik at alle kan bygge en av disse også.