3D-utskrift RC-fly som flyr: En ingeniørens kronikk

August 10, 2022 0 By nditv

Tidligere, å skape nøyaktige kopier av modeller og fantasyobjekter var en oppgave igjen til de mest talentfulle av cosplayers. Disse rekvisitaene trenger ikke å være funksjonelle, skjønt. [Steve Johnstone] tar replika modell-bygning til neste trinn. Han designer og bygger et modellfly som flyr, og han dokumenterer hvert skritt av veien.

Bevæpnet med en rekke 3D-utskriftsteknikker og år med modellbygging, [Steve] tar lokket av en rekke tidligere uokumenterte teknikker, hvorav mange er spesielt relevante for modellbyggeren utstyrt med en 3D-skriver i verksted.

Når han fortsetter sin videologg, tar [Steve] deg gjennom hver detalj, og evaluerer kvaliteten på både hans verktøy og teknikker. Hvordan går en makerbot, en formlabs og en shapeways-utskrift mot å bli brukt i målprogrammet? [Steve] evaluerer et antall hans turbine-utskrifter med en streng variabelstyrt testoppsett.

Hvordan kan vi forutsi flyets senter-of-tyngdekraft før vi forplikter seg til en fysisk design? [Steve] går over relaterte designbeslutninger med en grundig utforskning av hans CAD-design, modellert ned til batteripakken. Selv om han ikke er helt ferdig, fungerer [Steve’s] -arbeid som en fantastisk sjanse til å “dykke inn i ingeniørens sinn,” en sjelden mulighet når vi vanligvis oppdager et prosjekt etter at det er blitt forseglet fra utsiden.

3D-utskriftsfunksjonelle deler med hobbyistkvalitetsskrivere er fortsatt et sjeldent syn, selv om vi har sett noen pleasurable og overraskende funksjonelle komponenter. Med noen ideer fra [Steve] kan vi fullføre denne videoen med noen få teknikker som støtter oss ut av “Novelty” -verket og inn i en plass der vi også kan starte pålitelig utskrift av funksjonelle deler. Vi gleder oss til å se jomfruen.

Via Formlabs Forums.