Automatiser nettet ditt med IFTTT -app for Android

April 4, 2023 0 By nditv

fordi vi på nettet i en tid der telefoner pakker mye mer datakraft enn PC -er fra for mindre enn 10 år siden, antall oppgaver vi kan oppnå med mobile dingser vokser ekstremt raskt. Noe som innebærer ytelsen til applikasjoner blir mye bedre hver dag, for å gi oss en raskere metode for å oppnå våre mål, på en daglig basis. Det er grunnen til at en god del automatisering av apper i disse dager prøver å holde seg oppdatert på det for oss. En av disse appene er IFTTT – hvis dette er det.

Oppgaver vi kan oppnå med app -sorten fra skanning etter oppdateringer om RSS -feeds, eBay, Reddit eller YouTube, samt lenke til forskjellige apper, som Facebook, Gmail, Twitter, så vel som mye mer. For eksempel kan vi få et varsel, hvis et nytt produkt tilbys på eBay, eller når vi er merket på Facebook. Alt virker bra, men bekymringen er nøyaktig hvor godt det fungerer i den ekte verden?

Jeg installerte IFTTT hovedsakelig i håp om å kunne holde seg på toppen av nyheter så vel som nye elementer, som fungerer virkelig bra, så vel som virkelig er enkelt å sette opp. Alt du krever å gjøre, hvis du vil skanne etter spesielle produkter på eBay, er å legge til en ny oppskrift (+ -knapp på toppen), samt bla gjennom eBay -utløseren, velg den, samt aktivere kanalen. Etter det, gå inn i bla gjennom vilkår eller nøkkelord som oppskriften burde surfe for. Nå som avsettingen er satt opp, kan vi velge handlinger eller med andre ord, hva som burde skje når vi får en kamp. Det er mange handlinger å velge mellom, som å legge til produktet til et regneark eller tekstdata om skybaserte lagringstjenester, eller bare sende en e-post til en god venn om at produktet er tilgjengelig.

Prosedyren for å skanne RSS -feedet til et nettsted er også ekstremt direkte fremover. Vi velger bare RSS -triggeren, etter at vi produserte en ny oppskrift, i tillegg til at vi limer inn feedkoblingen, samt går inn i de foretrukne nøkkelordene, som vi surfer etter for. Nå krever vi bare å overflate oppskriften med den foretrukne handlingen, så vel som vi er gode å gå. Når som helst med de foretrukne nøkkelordene blir lagt ut, forstår vi om det. IFTTT ser etter endringer hvert 15. minutt.

På den annen side er dette ikke en app som er utmerket i å automatisere bare gadgetbaserte handlinger. Det er ikke underforstått for det ennå. Problemet er ikke i triggere som gir deg mye mer eller mindre det du krever i handlinger. La oss oppgi at jeg vil deaktivere mønsterlåsskjermen når jeg kommer hjem. Mens avsettingen for en bestemt WiFi SSID er tilgjengelig, mangler handlingen for å deaktivere mønsterlåsskjermen. Vi kan bare velge å endre ringetone -volumet i tillegg til å oppdatere tapetet under handlinger, noe som egentlig er ganske lite. Det er imidlertid ikke her den sanne kraften for øyeblikket ligger.

Å hvem som helst kan gjøre det. Dette er noe som andre automatiserende apper mangler, og det er grunnen til at IFTTT passer best i. Ingen tilbyr så ytelse på en så enkel måte til i dag.

[GooglePlay url = ””]
LES NESTE: Øker reduksjon av skjermoppløsning batterilevetiden?