Helix-skjermen bringer slangen i tre dimensjoner

August 15, 2022 0 By nditv

Enhver form for tid som noen oppdager en fantastisk metode for å skjerme i 3D – er det en uncool måte? – Vi er ombord. Instructables individuelle [Gelstronic] ‘s teknikk inkluderer et utvalg av spinnende rekvisitter for å spille spillet slangen i 3D.

Helix-skjermen består av tolv rekvisitter, akkurat fordelt så vel som vinklet ved hjelp av 3D-trykte deler, hver med tolv individuelt adresserbare lysdioder. Fire administrerende grupper på 36 lysdioder styres av P8xblade2 propeller mikrokontroller, samt de resulterende 17280 voxels per rotasjon er mange å skape et identifiserbart bilde.

Ved kjøp for å drive lysdiodene, brukte [Gelstronic] brukte trådløse ladespoler som vanligvis benyttes for mobiltelefoner, overføring av 10 W strøm til Helix-arrayet. En børsteløs motor holder ting som spinner, mens en Arduino kontrollerer hastighet og innstilling gjennom en encoder. Alle koblingene til koden som benyttes, oppdages på jobbsiden, men vi har videoen på skjermen i aksjonen etter pause.

Det er noen bestemt enklere metoder for å oppnå en volumetrisk skjerm, i tillegg til noen som føler seg rippet direkte fra et videospill.

[Takk for tipset, Itay!]