Viser video samt gifs på RGB LED Matrices

February 18, 2023 0 By nditv

[Mathieu] var på ferie i Kina, så vel som valgt opp noen morsomme leker mens du surfer på de ulike elektronikkmarkedene der. De mest fascinerende tingene han fant var et par RGB LED-matriser. De kom i to forskjellige smaker, en produsert innendørs så vel som en for utvendige skjermer, sportslige en 64 × 32 samt 32 × 16 oppløsning, henholdsvis.

Hvis du har sjekket ut bloggen hans før du forstår, er han en stor fan av LED-matriser, så det er bare naturlig som kjøpte mange av dem, så vel som begynte å eksperimentere da han kom hjem. Ved hjelp av nøyaktig samme ATMEL FPSLIC LED Matrix Administrer brettet han viste seg i denne forrige hack, var han i stand til å få LED-matrisene, så vel som å kjøre på kort tid. Han tilpasset sin webkamerajobb for å bruke de nye panelene, så vel som han la også til en helt ny funksjon. Gjennom Matlab kan han nå skjerm noen form for typen animert GIF på panelene, som du kan se i videoen nedenfor. Panelene ser bra ut, så vel som om vi hadde noen av disse rundt, det er ingen tvil om at vi mest sannsynlig vil spille denne videoen på ubegrenset gjentagelse.

Han sier at til tross for deres noe tvilsomme opprinnelser, er panelene av toppkvalitet, så vel som han er forberedt på å organisere en slags gruppekjøp hvis andre er interessert.