Doctor Who-Style WiFi

March 12, 2023 0 By nditv

SPOILERS, SWEETIE …
Hvis du ikke fikk den nåværende episoden av lege som, her er plottet: tilfeldige folk knytter seg til strangely-navngitte WiFi-nettverk, så vel som senere, har deres bevissthet lastet opp til nettet med hjelp av Spoonheaded Robots. Til den ikke-whovian som ikke gjør en hel stor forstand, men [Tony Box] fant ut en metode for å replikere effekten med en Linux-boks, så vel som et USB-wifi-kort, bare i tide for en fantastisk april-idiots gag.

For SSID tok folket over på Reddit en beslutning, de aller beste tegnene kommer fra Unified Canadian Aboriginal Syllabics Unicode Block. [Tony] Sett deretter en bærbar PC med et USB WiFi-kort med Hostapd, samt DNSMASQ for å modifisere SSID, samt DHCP-leieavtaler. Nginx serverer en grunnleggende nettside med et kort klipp fra episoden (av en skjehodet som publiserer en bevissthet).

Her er det som virkelig er interessant: [Tony] bruker en fanget portal, så noe som nettsiden som dukker opp når du logger deg på på nettet i en kaffebar eller et hotell. Når lidenskapen til denne pranken logger på den fantastiske intelligensens wifi, er de utstyrt med en nettside som består av videoen av Spoonhead.

Du kan inspisere ut [Tony ]s demo for utviklingen etter pausen.