SHA 2017 Snakk rutine eksponert

August 20, 2022 0 By nditv

Det er alltid et interessant øyeblikk når en begivenhetsrutine er utgitt, så vel som siden hendelser i vårt nabolag ikke kommer mye større enn denne Augusts Sha-leir i Nederland, kan du bilde at Erklæring om deres rutine av forelesninger av samtaler er noe av en begivenhet i seg selv. Arrangementet går over fem dager, så vel som du kan søke i selve rutinen for å gjøre plukkene dine.

SHA-teamet har gjort egne plukker, men med så mange stadier, så vel som høyttalere, er de bare et lite utvalg. Kjører et hackadayøye over tidsplanen, her er de som fanget øyet.

[Kliment] har et verksted, overflateinstallasjonselektronikkmontering for skremmende nybegynnere, der du monterer et 20 € overflate-montering av strømforsyningssett. [Redaktørens notat: Vi har sett dette på nettet – du kan gjøre det!]

[DennisDebel] forelesning, fra glassfiber til fiberglass nudler fanget vårt øye. Ved hjelp av Mung Bean Vermicelli, eller ‘Glass Noodles’, for dataoverføring, er ikke noe du hører om hver dag.

Hvis du er rutinemessig på European Hardware Hacker Camps, kan du ha oppdaget Chiptune Extravaganza forestillinger av [Gasman], ellers forstått som [Matt Westcott]. HIE-forelesning, null til Chiptune på en time, vil skape, fra grunnen av en Chiptune dekselversjon av en popjustering valgt av publikum, alt på et Sinclair ZX-spektrum.

Hackeboy Handheld spillkonsoll er en jobb fra en liten Hamburg-basert indie spilletikett. [Axel Theilmann] forklarer prosessen med å bygge den håndholdte konsollen de alltid drømte om.

En av de endelige forelesningene i arrangementet kommer fra [Niek-lommelister], så vel som vil forklare i detalj SHA2017-merket. Nøyaktig hvordan den ble designet, så vel som showcasing hva noen av gjestene vil da ha håndtert å gjøre med det.

Til slutt, hvis du vil se en hackaday-skribent som snakker om moro, så vel som spill med litt plastposer med deler, kan du gjøre verre enn å søke ut fra jobb til kit, alt du vil ha krav til å forstå om å gjøre dine personlige elektroniske jobber til en sette virksomhet.

Se dette området for mer fra Sha Camp som vi får det. På den annen side kan du se på vår beskyttelse av Sha2017 Badge-lanseringen.