Bruke Wink Hub med OpenHab

July 9, 2022 0 By nditv

Tilbring nok tid til å ta en titt på hjemmeautomatiseringsoppsett, og du vil raskt finne at det er to konkurrerende filosofier. Den første ønsker å sette en arduino på hver lyskontakt, med alt som er koblet til med lavpris eBay-radiosamoduler. Det andre hjemmet Automation Viewpoint krever forbausende dyrer for å snakke med andre dyre moduler. Arduino-tjenesten er et system som kan være uendelig tilpassbart, og den kommersielle tjenesten snakker til “The Cloud” for noen uvanlig grunn. Det er ingen mellomstore. I det minste var det ikke før [Eric] begynte å stikke rundt og så på noen få maskinvareløsninger.

[Eric] ønsket å kontrollere noen GE Link-pærer gjennom telefonen, datamaskinen eller via Internett. De forventes å være den beste pæren på markedet når det gjelder pris og ytelse, men de kan bare styres med en zigbee. Dette fører [Eric] til en interessant hack som ga alle eiere av Wink Hub lokal kontroll over deres enheter. Fra [Eric ]s forskning var dette den eneste måten hans belysning ikke var avhengig av “The Cloud”.

Lokal kontroll av blikket var bare mulig etter [Eric] Les et innlegg på å rote på blikket (og dette innlegget fra noen dager siden). Fordi enheten kan være forankret, og det faktum at [Eric] allerede har noen få ting i huset sitt integrert med Openhab, var valget om hvordan man fortsetter med å kontrollere noen zigbeeaktiverte lys.

Når [Eric] fikk lyspærene som snakket med blikket, var det enkelt å integrere dem med resten av enhetene i hjemmet sitt. De nye pærene aktiveres med sine Arduino-bevegelsessensorer, dørsensorer, og kan styres via smarttelefon eller med talekontroll. Blås kan også være helt frakoblet fra Internett. En god ide, fordi muligheten til å slå et lys på og av, burde ikke dikteres av kvaliteten på Internett-tilkoblingen din.