Gjør skjermbildene dine utrolige med Screener

June 3, 2023 0 By nditv

Alle bruker skjermbilder – noen bruker det til å dele noe med kompisene sine mens noen bruker det til å vise frem husskjermoppsettet.

Spurte du noen gang nøyaktig hvordan designerne produserer disse skjermbildene med gadgetramme for appene sine i Google Play Store? Vel, de er ekstremt godt informerte i tillegg til å bruke noe redigeringsverktøy for bilder som Photoshop. Alle kan ikke bruke så utfordrende programvare. Hvis du vil produsere noe sånt enn du ikke krever å være en Photoshop -veiviser noen form for mer. Nå kan du produsere fantastiske skjermbilder ved å bruke Android Smarthphone med assistenten til screener. Du krever faktisk ikke engang en datamaskin for å gjøre dette.

Screener er en app som lar deg pakke en gadget rundt skjermbildet, samt få den til å se fantastisk ut. Appen inneholder 20+ dingser å velge mellom. Det inkluderer alle kjente dingser som Nexus 5X, Nexus 6P, Samsung Galaxy S6, etc. Den har til og med rammer av noen av de mest utrolige smartklokker som Motorola Moto 360, LG G View Urbane, Samsung Gear Live, etc.

Screener inkluderer 2D så vel som 3D -rammer av en god del dingser, så vel som er ekstremt enkel å bruke. All ytelsen kommer pakket inn i et enkelt så vel som vennlig individuelt grensesnitt. Det er også på samme måte som retningslinjene som er anerkjent av Google ekstremt effektivt.

Her er nøyaktig hvordan du bruker screener

Åpne appen så vel som å trykke på hamburger -menyen øverst på venstre hjørne.

Velg hvilken type ramme du vil bruke fra sidefeltet. Screener tilbyr tre typer rammer (flat, minimal, så vel som 3D).

Når du har valgt hvilken type ramme, ser du en liste over dingser hvis ramme den gir å bruke.

Velg en enhet. Det kan være en smarttelefon eller et smartur. Smartwatches tilbys bare i flate rammer.

Trykk på Plus -ikonet på midten av skjermen for å velge et skjermbilde.

Nederst på skjermen får du valg for å tilpasse rammen. Trykk på solen som ikon for å gjengi et bilde i tillegg til å trykke på det firkantede ikonet for å legge til skygger.

Trykk nå på den hvite pilen med blå bakgrunn på bunnen best for å tilpasse bakgrunnen.

For bakgrunnspersonalisering kan du enten legge til et bilde fra galleriet ditt eller bruke en ensfarget farge. Evnen til å uskarpe bakgrunnen fungerer bare med bilder, så vel som ikke med solide farger.

Når du er ferdig med Personalization Tap på ikonet på det beste hjørnet for å få valgene for å lagre bildet, dele bildet eller legge det til som favoritter.

Jeg oppdaget appen utrolig nyttig fordi jeg har tatt mye skjermbilder i tillegg til at den forenkler prosessen med å tilpasse disse skjermbildene. Uansett hva som fungerte fullstendig, bortsett fra i noen tilfeller, stengte appen på egen hånd, så vel som et resultat av at all personaliseringen jeg har gjort, ikke kunne bli reddet, så vel som jeg måtte begynne på nytt. Men fordi dette problemet ikke var regelmessig, er det ikke noe mye å mumle om.

Oppdaget du screener nyttig? Fortell oss i kommentarfeltet nedenfor!

[GooglePlay url = ””/]