Tesla bekrefter at det dumper ultralydsensorer og bare bruker Tesla Visions -kameraer

March 29, 2023 0 By nditv

Tesla har kunngjort at det kommer til å slutte å sette ultralydsensorer i bilene sine, i stedet stole på bare kameraer for ting som autopilot. Flyttingen kommer etter at Tesla bekreftet at den ville bruke Tesla Vision -kameraer i fjor.

I kjøp for å få autopilot til å fungere, har Tesla -biler historisk sendt med en kombinasjon av kameraer og ultralydsensorer for å få alt til å fungere.

Electrek bemerker at det var “åtte kameraer, en frontvendt radar og flere ultralydsensorer rundt kjøretøyene.”

Men det er nå i ferd med å endre seg, med Tesla angivelig av den oppfatning at den beste måten å etterligne måten folk kjører biler er å få Autopilot til å se hva de ser, og ikke noe mer.

Du skulle tro at mye mer data ville være bedre, men Teslas ide er at veiene er utviklet for mennesker som navigerer dem ved å bruke et synsbasert system-de naturlige nevrale garnene i hjernen deres. Bilprodusenten mener det er best å prøve å gjenskape det rent med kameraer og syntetiske nevrale nett og ikke la radardataene forurense systemet.

Tesla sier at det fjerner ultralydsensorer fra modellen 3 og modell Y, med Model S og Model X som gjør den samme flyttingen som starter i 2023.

Dette innebærer imidlertid at noen funksjoner ikke vil være tilgjengelige i utgangspunktet-selv om Tesla sier at det vil bringe dem til ikke-ultrasoniske senserende biler til slutt. Disse inkluderer Park Assist, Autopark, Summon og Smart Summon.

Du kan også gjerne sjekke ut:

Last ned: iOS 16.1 Beta 4 utgitt når offentlig lansering nærmer seg

Hvordan fikse dårlig iOS 16 batteriets avløp [guide]

Jailbreak iOS 16.0.2 på iPhone og iPad statusoppdatering

iOS 16 kompatible og støttet iPhone, iPad, iPod Touch -enheter

iOS 16 skjulte funksjoner: 100+ endringer Apple fortalte oss ikke om

Last ned: iOS 16.0.2 OTA -profilfil, IPSW -lenker utgitt

Last ned iOS 16 endelige IPSW -lenker og installer på iPhone 13, Pro, 12, Pro, 11, Pro, XS Max, X, XR, 8, Plus [Tutorial]

Du kan følge oss på Twitter, eller Instagram, og til og med liker Facebook -siden vår for å holde deg oppdatert på alt det siste fra Microsoft, Google, Apple og nettet.