Spill kappen opp med Kinect

July 8, 2022 0 By nditv

Mens vi har sett Kinect-baserte virtuelle dressingrom før, tar teamet på Arbuzz en noe annen tilnærming (oversettelse) til det digitale kjoleoppspillet. I stedet for å bruke flate bilder av klær som er overlagret på fagets kropp, bruker løsningen full 3D-modeller av plaggene for å oppnå den ønskede effekten. Denne teknikken gjør det mulig for dem å produsere en mer sant til livserfaring, hvor klærne overholder faget rundt, som strømmer naturlig med brukerens bevegelser.

Som mange andre Kinect Hacks, bruker de OpenNi så vel som nite å skaffe skjelettdata fra sensoren. Søknaden selv ble skrevet i C # med Microsofts XNA-spill-fremskrittverktøy, samt bruker en spesiell fysikkmotor for å gjøre den simulerte kluten på en fornuftig måte

[Lukasz] sier at systemet fortsatt er i sin barndom, så vel som vil trenge mye arbeid før de er helt fornøyd med resultatene. Fra hvor vi sitter, er demo-videoen innebygd nedenfor ganske pent, selv om det er litt grovt rundt kantene. Vi var spesielt glade for å se Xboxs Native Kinect-grensesnittet satt på jobb i et DIY-prosjekt, så vel som vi er ganske interessert i å se nøyaktig hvordan ting ser ut når de legger de endelige berøringene på den.

[Vimeo http://vimeo.com/25933286 w = 470]