Jo lengre Ray5 10W lasergraver kan gravere praktisk talt hva som helst

July 7, 2023 0 By nditv

hvis du vil gravere praktisk talt hva du nå kan gjøre det med enkelhet takket være den lengre Ray5 -lasergraveren, et produkt som nå tilbys for kjøp for bare $ 459 Imidlertid, hvis du bruker spesielle diskonteringsfrekvenskode R510WSAVE30, vil du få den for bare 429 dollar.

Dette produktet er i stand til å lasergravering på alle typer materialer inkludert tre, metall, akryl, glass, lær, samt mer. Det er faktisk mange forskjellige typer materialer støttet av denne tingen.

Den høye nøyaktighetslaseren innebærer at gravering vil se bare til metoden du vil ha den. Selve enheten kan kutte treet så mye som 20 mm tykt og gravere akryl så mye som 30 mm tykk.

Å sette opp i tillegg til å bruke graveren er enkel takket være den innebygde 3,5-tommers berøringsskjermen i tillegg til flere metoder for å overføre data til maskinen.

Innebygd flammesikkerhet garanterer at laseren umiddelbart stopper hvis noe uhyggelig blir oppdaget. Det vil også være en konstant alarmstøy for å sikre at folk er bevisste på situasjonen, selv om de ikke lenger er i nøyaktig samme rom.

Trenger du å få stilene dine inn i den lengre Ray5 -lasergraveren? Du kan gjøre det ved å bruke en app på telefonen din, WiFi, et TF -kort eller til og med et USB -kabel -TV, så vel som du graverer i tillegg til å kutte på kort tid. Du kan bruke et utvalg av programvare når du setter opp, med programvare for Windows, MacOS, samt Linux som alle støttes ut av porten.

Du kan inspisere det lengre nettstedet for mye mer informasjon om nøyaktig hvordan Ray5 fungerer så vel som valgene den gir – så vel som det er der du krever å gå til å plassere bestillingen din også.

Det er viktig å merke seg at fra 1. til 31. juli, hvis du får en Ray5 10W -enhet, vil du få 5W -modulen helt gratis i gave. Fra 1. juli og utover vil de aller første 100 klientene som kjøper Ray5 10W -enheten få nybegynnergavepakken (verdt $ 39.9). Alt dette mens den tidligere nevnte R510WSAVE30 rabattrente rabattkupongen også er aktuelt under kassen.

Du kan også like å inspisere:

Jailbreak iOS 15.6 på iPhone samt iPad -statusoppdatering

Last ned: iOS 15.6 Endelige IPSW lenker OTA -data samt iPados 15.6 ut nå

iOS 16 beta -kompatible så vel som støttet iPhone, iPad, iPod Touch -enheter

iOS 16 beta 4 Last ned, utgivelsesdato: Når Apple forventes å frø den?

Last ned: iOS 16 beta 4 IPSW -lenker for iPhone, iPad ut nå for devs

iOS 16 beta 4 profildata nedlasting av OTA -oppdatering uten DEV -konto utgitt

Last ned iOS 16 Beta 4 IPSW -lenker samt satt opp på iPhone 13, Pro, 12, Pro, 11, Pro, XS Max, X, XR, 8, Plus, iPad [Tutorial]

Du kan overholde oss på Twitter, eller Instagram, og til og med som Facebook -siden vår for å holde deg oppdatert på alt det siste fra Microsoft, Google, Apple, så vel som nettet.