2022 Apple TV ryktet om utgivelse før årets slutt, her er hva det kan inneholde

June 11, 2023 0 By nditv

Den nåværende Apple TV 4K har eksistert i et år eller så, men det kan være en oppdatert versjon kunngjort før utgangen av året.

Vi har hørt de siste månedene at Apple jobber med en ny Apple TV, og det er noen få ting vi sannsynligvis kan forvente av det.

Mens vi ennå ikke får noen konkret informasjon om hva ryktet Apple TV Revitalize vil innebære, er vi nå ganske sikre på at det kommer etter at Bloombergs Mark Gurman nylig antydet at den kunne komme før slutten av 2022, og analytiker Ming-chi Kuo gjorde lignende lyder tidligere i år.

Nå har MacRumors minnet oss alle om noen av funksjonene vi kan få.

En ny brikke er bordinnsats på dette tidspunktet, med en ny A14 -bionic som sannsynligvis vil være oppgraderingen fra den eldre A12 -bionikken. Utover det burde mye mer Ram også sørge for forbedret ytelse og sannsynligvis en bedre spillopplevelse.

Når det gjelder eksternt, forventes den nye Apple TV å få en ny Siri -fjernkontroll etter at iOS 16 betakode har sendt den ut. Little Us kjent om hva den nye fjernkontrollen vil tilby, men vi kan bare håpe det er bedre enn de siste par. Støtte for å finne min gjennom en U1 -brikke ville imidlertid være fint.

Neste opp, pris. Apples bokser har alltid vært i den kostbare enden av skalaen, og det er håpet at neste Apple TV vil være rimeligere denne gangen. Med Apple som forventes å holde en begivenhet i løpet av de neste ukene for å kunngjøre iPads og Mac -maskiner, kan vi finne ut av det snart.

Du kan også gjerne sjekke ut:

Last ned: iOS 16.1 Beta 4 utgitt når offentlig lansering nærmer seg

Hvordan fikse dårlig iOS 16 batteriets avløp [guide]

Jailbreak iOS 16.0.2 på iPhone og iPad statusoppdatering

iOS 16 kompatible og støttet iPhone, iPad, iPod Touch -enheter

iOS 16 skjulte funksjoner: 100+ endringer Apple fortalte oss ikke om

Last ned: iOS 16.0.2 OTA -profilfil, IPSW -lenker utgitt

Last ned iOS 16 endelige IPSW -lenker og installer på iPhone 13, Pro, 12, Pro, 11, Pro, XS Max, X, XR, 8, Plus [Tutorial]

Du kan følge oss på Twitter, eller Instagram, og til og med liker Facebook -siden vår for å holde deg oppdatert på alt det siste fra Microsoft, Google, Apple og nettet.