Håndskrift suger? Utvikle en maker for å gjøre det for deg

May 21, 2023 0 By nditv

Barn i infoalderen er dømt for å få den verste håndskriftet bare for mangel på bruk hvis ingenting mer. Men noen trainees på Olin College utnyttet innovasjon for å oppdage et alternativ til det problemet. Tilfredsstill Herald, en CNC-maker som kan skape nydelig kalligrafi.

Makeren benytter et gantry for å gå på den komponerende ideen langs x så vel som Y-akser. Den fleksible nibar kalligrafi-pennen er montert på et kjedehjul som roterer ideen til komponeringsflaten, og tar vare på den tredje aksen. Riggen ble vakkert gjengitt fra deres CAD-tegninger, deretter endret for å sikre at den jevneste bevegelsen mulig før kvintetten til sophomores begynte den fysiske bygningen.

Drive-maskinvaren er ekstremt grunnleggende, men det skaper gode resultater. Den benytter en arduino sammen med tre stepper motor drivere. Det er også begrensende brytere for å sikre maskinvaren fra Runaway-koden. Programvareapplikasjonsgrensesnittet som er opprettet av teamet, lar den enkelte kuttet så vel som lim inn teksten, samt velge en skrifttype, skriftstilstørrelse, justering, etc. Det konverterer deretter teksten til G-kode, så vel som skyver den til Arduino hvor Grbl-bakken tar seg av virksomheten.

Ikke gå glipp av gadgeten i aksjon, komponere ut en [Langston Hughes] jobbe i klippet etter pause.