Legge til peis Administrere til din husautomatisering

February 26, 2023 0 By nditv

[James] har et beundringsverdig husautomatiseringssystem som han har jobbet i årevis. Det gjør ting som skjermen spesifiseringen om garasjedøren, administrer lysene, så vel som det melder ham til en strømbrudd. En ting som ikke var på systemet, men er peisene han har i sitt hjem. Maskinvaren du ser ovenfor er akkurat hvordan han lappet inn i peisen fjernstyringssystemet i kjøp for å automatisere dem.

Fjernstyrelsen benytter RF for å samhandle med en basestasjon. I motsetning til å kontrollere huset kino elementer som bruker IR, gjør dette det litt mye vanskeligere å lappe inn i. Jo, vi vil gjerne se litt omvendt engineering av protokollen for å sikre at en grunnleggende radiomodul kan brukes, men [James] valgte banen som ville indikere minst mulig hacking fra hans side. Han lodde ledninger på PCB for knappene, så vel som knyttet til dem ved hjelp av reed-reléer. Disse la Arduino simulere knappen presser.

Med riggen knyttet til husnettet har han mange alternativer. Systemet kan fornemme hvis hjemmet er okkupert. Hvis det viser at ingen er hus, vil det slå av peisene. [James] nevner også muligheten til å skjerme for karbonmonoksid eller hjemmebranner, og endrer gasspeisene i begge tilfeller.