Razer Blackwidow Te Chroma V2-tastatur med RGB-belysning synker til en lav pris på bare $ 99,99 [opprinnelig $ 140]

June 20, 2023 0 By nditv

Razer er en av virksomheten hvis du vil hente noen av de aller beste spilltilbehørene på markedet. I tillegg til at Amazon best gir selskapets fremtredende Blackwidow TE Chroma V2 -tastatur for bare 99,99 dollar.

Den kostnaden er det aller beste vi har sett dette tastaturet som tilbys for så vel som det er metoden lavere enn $ 140 som det vanligvis koster. Det er en praktisk talt 30% besparelse så vel som en som er ekstremt verdt å gjøre.

Kjøp: Razer Blackwidow Te Chroma V2 Mekanisk spilltastatur fra Amazon: $ 99,99 | Original pris: $ 140

Nullkompromise Mekanisk bryter for hastighet og nøyaktighet: Razer Orange Switch Innovation tilbyr taktile kommentarer med et roligere klikk, som trenger 45 g aktiveringskraft; Perfekt for mange spill i tillegg til å skrive opplevelser

Mens mange spilltastaturer på samme måte inkluderer tallputen som er festet, gjør ikke dette fra Razer. Det gjør det ikke bare uvanlig, men gjør det også merkbart mindre enn noen få av de mye mer slagskipstore tastaturene som er på markedet.

Den mindre størrelsen innebærer ikke at du går glipp av funksjoner. Tastaturet støtter Razers Chrome RGB -belysningskonfigurasjon, så vel som det er programmerbare makroer for de som ønsker å kunne tilpasse tastaturinngangene sine ytterligere.

Apropos tilpasning, dette tilbudet er bra på alle tre versjonene av dette tastaturet. Enten du vil ha grønne, oransje eller gule brytere, kan du betale nøyaktig samme 99,99 dollar. Når du kjøper et mekanisk tastatur, er det viktig å velge den beste typen hemmeligheter, så sørg for at du tar riktig valg før du legger til tastaturet i handlekurven.

Med praktisk 200 klientevalueringer så vel som en 4-stjerners rangering, ser vi ikke noen form for grunn til ikke å hoppe rundt dette tilbudet før det er så godt sent.

Du kan også like å inspisere:

Last ned iOS 13 Beta 3 IPSW -lenker, OTA -profiloppdatering sammen med iPados 13 Beta 3

Last ned iOS 13 beta 3 -profil uten UDID / Designer -konto, slik er hvordan

Last ned: iOS 13 Beta 3 17A5522G IPSW Links, OTA Revised Update utgitt til Devs

Jailbreak iOS 12.2 Bruke UNC0VER 3.3.0 IPA

Installer WhatsApp Web på iPad takk til iOS 13 samt ipados 13

100+ iOS 13 skjulte funksjoner for iPhone samt iPad [løpeliste]

Hvordan nedgradere iOS 13 / ipados 13 Beta til iOS 12.3.1 / 12.4

iOS 13, iPados -kompatibilitet for iPhone, iPad, iPod Touch -enheter

Last ned iOS 13 Beta 1 IPSW -lenker og sett opp på iPhone XS Max, X, XR, 8, 7, Plus, 6s, iPad, iPod [Tutorial]

Du kan overholde oss på Twitter, eller Instagram, og til og med som Facebook -siden vår for å holde deg oppdatert på alt det siste fra Microsoft, Google, Apple, så vel som nettet.