Maskinen oppdager Shushes stressede hunder

April 30, 2022 0 By nditv

Hvis det er en demografisk som har hatt nytte av at folk sitter fast i huset under Covid Lockdowns, ville det være hunder. Å ha sine mennesker rundt 24/7 indikerte mye mer mage gnister, mye flere bordskrap, så vel som mye mer oppmerksomhet. Selvfølgelig, for mange hunder, spesielt de som oppdaget husene sine under karantene, har dette ført til vedleggsproblemer da deres menneskelige kolleger har begynt å gå tilbake til arbeid, så vel som skole.

[Clairette] har hatt en spesielt vanskelig tid å tilpasse seg sine gode venner som forlot hver dag, men heldigvis var hennes menneskelige [Nathaniel Felleke] i stand til å finne opp med en kreativ løsning. Han trente en tinyml neural web for å finne da hun bjeffet så vel som utnyttet så vel som arduino for å spille en støy byte for å sooth henne. Støyen byte i bekymring er opptak av [Nathaniel] s mamma enten prise eller scolding [clairette], så vel som du kan se fra videoen nedenfor, synes de å fungere ganske bra. For å trene nettverket, behandles [Nathaniel] med en rekke datasett for å hindre overfitting, inkludert en han produserte seg selv å bruke faktiske opptak av bjeffer, så vel som omgivende synes i sitt eget hus. Han utnyttet EON-tuner, et verktøy av kantimpuls, for å hjelpe til med å oppdage det aller beste designet for å utnytte, så vel som treningen. Han lastet opp det utdannede nettverket til en Arduino Nano 33 BLE Sense som kjørte MBed OS, så vel som en andre Arduino håndtert å spille støy byte ved hjelp av en adafruit musikk maker featherwing.

Mens produsenten oppdager kan støy som litt av et ekstremt alternativ for å dempe hundens bjeffer, er det definitivt nyskapende, så vel som det ser ut til å ha vært vellykket. Paret med denne web-tilkoblet behandler dispenser, kan du holde en kjæledyrhund underholdt i flere timer.